Concert Live de Vioara cu Theodor Pana vinerea acesta la Oro Toro by OSHO in Centrul Vechi

2 aprilie 2015

Provenind dintr-o familie de violonisti cu decenii de traditie si un portofoliu impresionant de concerte in intreaga lume, pentru nume precum regele Juan Carlos al Spaniei, regele Olaf Gustav al Suediei, marele Duce de Luxembourg, printul Reinier de Monaco, Mario Suarez presedinte al Portugaliei, Charles Aznavour, printesa Thailandei si altii, Theodor Pana va sustine la Oro Toro by OSHO un cafe concert pentru iubitorii de rafinament si muzica buna.

Intarea la concert este libera.

Rezervarile se pot face la:
E-mail: [email protected]
Tel: +40744 633 724

- // -

Oro Toro este un lant de restaurante de succes, creat de fondatorii celebrului OSHO din Cartierul Primaverii. Recunoscute drept cele mai bune steakhouse-uri din Bucuresti, OSHO si Oro Toro by OSHO si-au castigat reputatia datorita calitatii superioare a carnii de vita importata din tari precum SUA, Irlanda, Noua Zeelanda, Uruguay, Italia sau Franta, si, in special, taieturilor realizate de cei trei macelari ai restaurantului OSHO Primaverii, formati in Germania si Spania.

Oro Toro respecta traditia inceputa de OSHO in urma cu patru ani, o data cu lansarea unui concept unic in Bucuresti – deschiderea primului restaurant cu macelarie proprie, in care carnea este maturata, portionata, preparata si servita exclusiv in cadrul restaurantului.Oro Toro by OSHO pune la dispozitia clientilor sai un meniu bogat, ce cuprinde: selectie de steak-uri (Delmonico Steak, Ribeye Steak, New York Steak, Porterhouse Steak), o mare varietate de burgeri, printre care si faimosul Black Angus Beef, dar si salate, sandwich-uri si alte preparate.

Restaurantele Oro Toro se gasesc in cele mai importante zone ale Bucurestiului: Centrul Vechi, AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall si Mega Mall.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram