fbpx

Comunitatea furnizorilor de solutii pentru retail din Romania la a 4 a intalnire anuala

Sambata, 9 noiembrie, s-a desfasurat conferinta anuala a partenerilor Magister, in cadrul careia directorul general al companiei, Dor Bujor Padureanu, si coordonatoarea retelei nationale de parteneri, Mihaela Petcu, au prezentat evolutia activitatii companiei si a partenerilor, evenimentele si noutatile comerciale din ultimele 12 luni, de la intalnirea precedenta.
Prima parte a conferintei a culminat cu decernarea premiilor Magister pentru cei mai competitivi parteneri. Pentru prima data in istoria galei de premiere, in anul 2013, pe locurile II si III s-au clasat cate doua companii, ce au inregistrat performante comerciale similare. Compania Velvet Com din Bacau, Partener Certificat Magister din 2004, a primit pentru a patra oara premiul I. Locul II a fost ocupat de companiile Fisc Consulting din Cluj-Napoca si ECR Systems din Craiova. Clujenii au urcat in top fata de 2012, cand au obtinut locul III la categoria Partener Certificat, implementand anul acesta solutiile SmartCash RMS in 4 retele de magazine. ECR Systems a reusit sa intre pentru prima data in topul partenerilor Magister prin proiectele retelelor de magazine Poema si Musse, pe care le implementeaza incepand cu februarie 2013. Pentru prima data premianta, Inita 1996, Partener Certificat Magister din 2006, s-a clasat pe locul III, alaturi de firma bucuresteana Maart Consiliere Afaceri, care isi mentine locul in top pentru al treilea an consecutiv.
In partea a doua a conferintei, trei dintre partenerii Magister au expus studii de caz privind cele mai provocatoare proiecte de retail SmartCash RMS implementate anul acesta. Alexandru Opri, din echipa ECR Systems, a dezvaluit participantilor aspecte tehnice, logistice si comerciale legate de implementarea retelelor nationale de magazine de confectii Poema si Musse. Proiectul retelei CBA Barta Ati l-a prezentat Stefan Simon, directorul firmei Simon Electronics din Satu Mare, care a coordonat si implementat solutia SmartCash RMS in cele 11 unitati comerciale ale francizei. A treia prezentare a fost sustinuta de Adriana Nastase, directoarea Velvet Com, care a prezentat pe larg proiectul de implementare a solutiilor SmartCash in reteaua de retail Pambac din Bacau.
Cu 4 editii la activ, intalnirea anuala a partenerilor Magister reprezinta deja o traditie in domeniul furnizorilor de solutii pentru retail din Romania si, alaturi de tendinta ascendenta a rezultatelor obtinute an de an de partenerii Magister din intreaga tara, confirma, o data in plus, rolul de lider national in domeniu al companiei Magister Software.
„De la an la an, remarc cu bucurie si cu mandrie o tot mai mare coeziune in randul partenerilor Magister, evidenta atat la nivelul comunicarii, cat si in ceea ce priveste rezultatele obtinute. Personal, cred ca, in acest moment, formam impreuna cea mai sudata echipa de profesionisti din tara in domeniul solutiilor pentru retail, avand la baza principiile transparentei si corectitudinii. Am certitudinea ca viitorul va fi al celor competenti, al profesionistilor solidari, dispusi sa se perfectioneze continuu si sa se sustina reciproc, iar noi toti deja ne aflam pe acest drum si perseveram cu succes. Cu oameni frumosi si deschisi, optimisti si increzatori in viitor ca voi, este o bucurie sa lucrezi si va multumesc fiecaruia dintre voi pentru ca ne sunteti alaturi!”, a declarat directorul general Magister Software, Dor Bujor Padureanu.

Despre Intalnirea Partenerilor Magister
Intalnirea anuala a partenerilor Magister este un eveniment traditional al comunitatii de profesionisti in implementarea si servisarea solutiilor SmartCash Retail Management System. Evenimentul marcheaza un model comercial unic in bransa furnizorilor de solutii pentru retail: o retea nationala integrata de companii ce ofera comerciantilor produse si servicii la standarde unitare.

Despre Magister Software
Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in comertul de proximitate. In cei 11 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc de proximitate stabilind modele de business de referinta pentru acest domeniu.