Puteti combina blugi dama Levis si bluze Calvin Klein de pe ShopAlert

23 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

O platforma de fashion bine documentata poate reprezenta un punct de pornire pentru a descoperi combinatii vestimentare unice. Daca doriti sa aveti o tinuta originala, site-urile de profil va ofera articole de firma pe care le puteti combina cu alte haine din garderoba dumneavoastra. Astfel, veti obtine mereu asocieri vestimentare iesite din comun, reusind totodata sa va mentineti in trendurile actuale ale modei.

Intotdeauna, in materie de alegeri vestimentare, este de preferat sa optam pentru brandurile mari. Magazinele de fashion de pe internet va ofera numeroase variante de o calitate speciala - veti putea opta pentru blugii de dama marca Levis de pe ShopAlert sau pentru bluzele cu design unic semnate de designerii celebrului brand Calvin Klein. Acest site de fashion este punctul de pornire pentru un outfit elegant, care respecta cele mai recente trenduri.

Un model de bluza semnat de designerii marii case de moda este disponibil online la un pret ce depaseste suma de 340 lei, avand un design simplu care se preteaza perechilor de blugi Levis disponibile pe aceeasi platforma. Manecile scurte si aplicatiile decorative de culoare neagra din zona umerilor ofera un plus de originalitate acestei bluze, iar o pereche de jeans de firma poate completa in mod fericit aceasta tinuta.

Un top de culoare neagra de la acelasi brand, care costa peste 290 lei pe site-ul de referinta, ar putea fi o alegere inspirata in vederea asocierii unei bluze cu o pereche originala de jeans de firma. Rafinamentul bluzelor de marca se va combina deosebit de bine cu blugii de calitate proveniti de la compania Levis, iar rezultatul final va fi o tinuta lejera si de efect.

Alegeti bluze de dama din colectia Calvin Klein pentru o tinuta unica

Acum aveti posibilitatea sa alegeti articolul preferat din randul bluzelor semnate C Klein disponibile online, pentru a obtine tinute unice si in concordanta cu trendurile din prezent ale modei.

Daca pretul unei perechi de pantaloni din denim de tip skinny este de peste 380 lei, veti putea cumpara de pe ShopAlert modelul de bluza care sa li se potriveasca la perfectie. Pretul unei bluze de dama din colectia Calvin Klein cu maneca lunga trece de 350 lei, iar specialistii ShopAlert va recomanda sa combinati acest articol cu respectiva pereche de blugi skinny.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram