Comunicate de presa pe telefonul mobil A fost lansat primul site de comunicate de presa pe telefonul mobil

15 noiembrie 2010

Fluxul de comunicate de presa oferit de LivePR raspunde nevoilor de comunicare rapida, vitale pentru interactiunea in timp real dintre organizatie si publicul sau, lansad in premiera pentru Romania, versiunea pentru mobil a site-ului LivePR.ro.
De ce LivePR pe mobil tocmai acum? Piata de internet mobil este una in plina expansiune. Dezvoltarea tehnologiei, accesul tot mai usor la internet de pe terminalele mobile, tarifele din ce in ce mai avantajoase propuse de catre operatorii de servicii de telefonie mobila si crsterea continua a numarului de utilizatori de internet pe mobil justifica din plin implementarea unei versiuni a site-ului adaptate acestor conditii. Astfel LivePR isi propune sa faciliteze accesul la informatiile disponibile pe site atat pentru profesionistii in comunicare cat si pentru jurnalisti care se pot obtine informatii in timp real din diferitele domenii de activitate disponibile pe site.
Versiunea pentru mobil a LivePR vine intr-un moment in care viteza de circulatie a informatiilor este vitala, iar aceesul facil la resurse informationale determina o distributie eficienta a mesajului transmis catre clientii potentiali, factorii externi de decizie si jurnalisti. Accesibilitatea informatiilor a devenit astazi un factor determinant in succesul oricarui demers de comunicare. Daca informatia nu este postata pe un suport potrivit care sa-i asigure vizibilitate si accesibilitate, aceasta poate trece neobservata, fapt care inseamna esecul demersului de comunicare.
m.livepr.ro aduce in buzunarul cautatorului de informatie comunicate de presa din cele mai variate domenii de activitate. Organizatiile care utilizeaza serviciul de distributie a comunicatelor de presa propus de LivePR.ro vor fi acum si mai apropape de destinatarii mesajelor, fapt care le va maximiza impactul fiecarui mesaj transmis.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram