Comunicat post eveniment: Conferinta Reward amp; Engage 2015

17 noiembrie 2015

Conferința a avut ca scop prezentarea celor mai noi trenduri din industria de HR.: strategii de reward, talent management, predicții pentru 2016, trenduri evolutive cu privire la salarizare, compensații și beneficii pentru angajați.

La eveniment au participat peste 70 de persoane, reprezentanți ai departamentelor de resurse umane din cadrul unor companii multinaționale, specialiști in politici de compensații si beneficii, manageri HR, consultanți și antreprenori.

Evenimentul a debutat cu workshop-ul dedicat networkingului direct care a oferit participantilor ocazia să se cunoască și să interacționeze. Workshop-ul a fost moderat de Adriana Radu – AR+ Solutions.

Trendurile din industrie au fost prezentate de către: Floriana Enescu - Qualia, Stelian Bogza – Benefitonline, Oana Datki – Consulteam și Ariana Marmandiu – Swiss EcoDent.

În cadrul evenimentului, Irina Mincinopschi (Depanero), Mirela Iordan (Pfizer) și Gina Cruceru (Rompetrol) au împărtășit participanților exemple de bune practici aplicate in companiile lor.

Conferința Reward & Engage 2015 a avut ca partener principal BRD Asigurări de Viața & BRD Pensii.

In cadrul evenimentului, Dl.Yann Louarn Directorul General BRD Asigurări de Viața, membru în bordul BRD Pensii, a vorbit despre importanta soluțiilor customizate de emploee benefits oferite împreună cu convenția de salarii.

Dl. Yann Louarn , reprezentantul BRD Asigurări de Viața și BRD Pensii, a prezentat o soluție modernă și eficientă pentru motivarea și protecția angajaților ce include asigurare de sănătate de grup, asigurarea de viata de grup si pensia privată facultativă .

Evenimentul s-a încheiat cu o prezentare susținuta de Adriana Radu – AR+ Solutions ce a avut ca focus activitatea specialistului în compensații și beneficii.

La finalul evenimentului participanții au avut o noua ocazie de networking cu prilejul unui moment de wine tasting oferit de Crama Oprișor.

Conferința Reward & Engage de anul acesta s-a bucurat de sprijinul: BRD Asigurări de Viața si BRD Pensii în calitate de partener principal, Swiss EcoDent, Sodexho, Prisum cu brandul Hymalaya, MaxRelax, Wellington si WorldClass.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram