COMUNICAT DE PRESA CONFERINTA FINALA

30 octombrie 2013

In perioada 28-31 octombrie 2013 va avea loc
CONFERINTA FINALA – PROIECT
„Alege o cariera in turism-ospitalitate – calificarea si recalificarea angajatilor in regiunile Sud Est, Sud Muntenia si Bucuresti Ilfov”,
ID Proiect POSDRU/80/2.3/S/46538
care va cuprinde evenimente desfasurate in orasele:
Bucuresti 28 octombrie, orele 17:00, Hotel Pullman; Sinaia: 29 octombrie, orele 11:00, Hotel New Montana; Galati: 31 octombrie, orele 17:00, Hotel Galati;
Constanta: 31 octombrie, orele 17:00, Hotel Golden Tulip.

Agenda evenimentelor cuprinde raportarea rezultatelor proiectului la finalul implementării sale.

Vor fi prezentate rezultatele proiectului, dintre care amintim: 7 spoturi audio; 1 website al proiectului; 1 ghid de orientare profesionala in turism-ospitalitate; 1 ghid de acordare servicii de orientare si consiliere profesionala; 3 conferinte si 6 seminarii de informare; 1 platforma de diseminare a serviciilor “la distanta”; 11 vizite de studiu in Italia; 504 angajati din sectorul turism-ospitalitate calificati/recalificati pentru ocupatii specifice turismului (Camerista, Bucatar, Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie, Cofetar-Patiser, Administrator Pensiune Turistica, Tehnician in hotelarie, Agent de turism/ghid); diseminare de materiale informative etc.
Dintre invitati vor face parte reprezentanti ai industrei hoteliere, echipa de management a proiectului, reprezentanţi ai mass-media, grupul țintă implicat în proiect și alte persoane interesate.