Comunicat de Presă

10 august 2020
Autor:
ASOCIATIA ROMANA PENTRU SPRIJIN SI INITIATIVA COMUNITARA

In perioada august-octombrie Asociatia Romana pentru Sprijin si Initiativă Comunitara implementează proiectul Romania Mea - Platforma Stirilor Pozitive despre Romania si Republica Moldova.

In cadrul proiectului vom dezvolta o platformă web denumită Romania Mea cu scopul de a prezenta publicului larg o imagine reala a cooperarii dintre Romania si Republica Moldova, relatie sustinuta istoric si concret prin initiative si suport bilateral.

Platforma va cuprinde o serie de articole realizate de jurnalisti, care vor prezenta stiri pozitive despre cooperarea dintre cele doua tari, initiative si proiecte de sustinere reciproca.

In realizarea articolelor sunt invitati inclusiv tineri jurnalisti, care doresc sa contribuie la prezentarea unui continut calitativ si la conturarea comunitatilor din cele doua tari, cat mai apropiata de esenta si valorile romanesti si moldovenesti.

Platforma va putea fi vizitata la adresa web www.romaniamea.md.

Proiectul este implementat de Asociatia Romana pentru Sprijin si Initiativa Comunitara cu sprijinul Departamentului pentru Relatia cu Republica Moldova.

Contact

Magda Ilie

Manager proiect

[email protected]

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram