Competitie de Speed Stacks si activitati inedite pentru copii la Sun Plaza de 1 Iunie

28 mai 2014

Sun Plaza Shopping Center sarbatoreste copilaria pe 1 Iunie 2014 cu o multime de activitati interactive si distractive special gandite pentru a le aduce zambetul pe buze celor mici si, de ce nu, chiar si celor mari.
De asemenea, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, centrul comercial organizeaza, pentru toti cei ce se simt indemanatici si rapizi, prima competitie de Speed Stacks din Romania la care vor fi folosite echipamente complete de concurs omologate de World Sport Stacking Association.
Competitia de pahare sportive - Speed Stacks se va desfasura intre orele 14:00 si 16:00, iar doritorii se pot inscrie atat la fata locului, in ziua concursului, cat si pe site-ul Sun Plaza si pe pagina de Facebook. Participantii se vor intrece in a aseza cat mai rapid paharele atribuite fiecarei probe in parte pentru a castiga unul dintre cele sase vouchere de la Hervis puse in joc, in valoare de 150 lei fiecare.
Incepand cu ora 12:00, Sunny, vesela mascot a centrului comercial, ii asteapta pe toti prichindeii cu surprize numai si numai pentru ei: spectacol interactiv de magie si iluzionism, teatru de papusi, spectacole de dans sportiv si dans modern, spectacol de circ, atelier stiintific si un super show interactiv de tobe, face painting, fotografii personalizate la minut si dulciuri irezistibile.
Pentru ca o data in an este ziua lor, cei mici vor face cunostinta cu Magicianul Aciel, participant la “Romanii au talent”, in timp ce echipa Profesorului trasnit le va arata micilor nazdravani cat de interesanta si usor de inteles este stiinta, cand este explicata pe limba lor si pusa in practica alaturi de echipa Funscience. Apoi copiii vor afla care este povestea Greierelui si a furnicii, asa cum o vor pune in scena cei de la teatrul de papusi Lupeto. In plus, numerele de acrobatie, jonglerii si momentele de dresaj cu porumbei si catelusi de la Circul As, ii vor tine cu sufletul la gura pe micuti.
Antrenul continua pentru pustii spectatori cu reprezentatii de dans puse in scena de mici dansatori talentati, premianti ai unor concursuri prestigioase de profil la nivel national.
Ziua de distractie la Sun Plaza se va incheia cu un spectacol interactiv de percutie si educatie muzicala cu tobe si diverse obiecte transformate in instrumente muzicale.
Pentru a prinde putere pe parcursul celor patru ore petrecute la Sun Plaza, cei mici vor putea savura delicoasele bunatati pregatite la Candy Bar, briose, acadele, ciocolatele, si gaufre acoperite cu ciocolata.
Iar la sfarsit, pentru a pastra vii momentele magice traite la Sun Plaza de ziua lor, toti copiii vor pleca acasa cu cate o fotografie personalizata la minut.

Program:
12:15 – 12:45 Spectacol de magie
12:50 – 13:20 Teatru de papusi
13:25 – 13:55 Dans sportiv
14:00 – 14:30 Atelier stiintific
14:00 – 16:00 Competitie Speed Stacks
14:35 – 15:00 Spectacol de circ
15:05 – 15:25 Dans modern
15:30 – 16:00 Spectacol cu tobe
Vino sa sarbatoresti magia copilariei, la Sun Plaza Shopping Center, de 1 Iunie!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram