fbpx

Compartimentari moderne cu pereti din sticla de la Securit International

Peretii unei case reprezinta invelisul care ne protejeaza de zgomot, frig, caldura, cutremure, vant, ploaie si alt factori naturali. Pe langa materialele clasice de zidarie, in arhitectura moderna se folosesc pereti din sticla care sunt ideali pentru a reprezenta complexitatea societatii moderne si tendintele aflate intr-o continua schimbare. Acestia indeplinesc majoritatea cerintelor arhitecturale si de design, sunt rezistenti, transparenti si usor de personalizat si montat.

Beneficiile sistemelor de compartimentare cu sticla

Pe langa functionalitate si estetica, peretii realizati din sticla securizata aduc numeroase beneficii sanatatii.

Permitand luminii sa patrunda in locuinta, sticla contribuie la reducerea durerilor de cap, a starilor depresive si a stresului. Numerosi specialisti asociaza interioarele inchise, decorate in culori inchise, cu probleme de sanatate precum tulburari afective sezoniere, deficit de vitamina D, tulburari oculare, migreme si multe alte afectiuni.

Astfel, peretii facilliteaza aerisirea spatiilor interioare, lasa lumina si energia solara sa treaca si elimina factorii care ar putea afecta starea de spirit generala.

Mai aproape de natura cu pereti din sticla securizata

Daca materialele obisnuite de constructii precum betonul sau caramida dau nastere unor constructii care ne izoleaza de mediul natural, sticla este un element cheie pentru ca omul sa se reapropie de lumea naturala.

Altfel spus, incorporarea acesteia in peretii cladirilor de birouri, caselor si altor constructii moderne, creeaza o legatura speciala cu mediul exterior. Zidurile de sticla nu obstructioneaza peisajele si nici lumina solara, ceea ce il face pe om sa se simta liber.

Ce fel de produse sa alegeti pentru peretii exteriori?

Peretii aflati la exterior trebuie sa aiba capacitatea de a izola termic si fonic, iar sticla indeplineste toate aceste criterii de functionalitate.

Fiecare panou de sticla poate functiona independent de celelalte, ceea ce inseamna ca unele pot fi mobile, iar altele fixe, in functie de necesitati.

Produsele de zidarie traditionale au nevoie de finisaje precum tencuiala decorativa, vopseaua lavabila si alte produse similare, in timp ce panourile de sticla pot fi personalizate inca din fabricatie, fara a mai necesita alte operatiuni ulterior.

Peretii mobili din sticla reprezinta o metoda des intalnita de acces din exterior in interior, fiind adaptati in functie de necesitati.

Acestia sunt ideali pentru intrarile in magazine, hoteluri si diverse alte spatii publice sau comerciale, dar si pentru compartimentarea eleganta si eficienta a spatiilor ce au nevoie de un grad cat mai ridicat de transparenta sau, dupa caz, intimitate.

Acestia pot fi prevazuti cu usi de acces tot din sticla si ajuta la crearea unor efecte vizuale unice.

Securit International – Specialist in personalizarea interioarelor cu sticla

Sistemele de panouri pot fi realizate cu sticla de 8, 10 sau 12 mm grosime, in functie de necesitatile fiecarui spatiu si pot fi mobili sau fixi.

Sistemele de actionare folosite de Securit sunt cele de culisare, actionare armonica si deschidere stanga – dreapta. Elementele de feronerie sunt rezistente si au dimensiuni reduse, astfel ca nu ies in evidenta.

Pentru mai multe detalii tehnice, nu ezitati sa cereti ajutorul specialistilor Securit la numarul de telefon 021.321.31.77 sau online, la adresa de email [email protected]

Website: https://www.securitinternational.ro/