Comoda TV din lemn masiv, un articol de mobilier indispensabil

comoda tv lemn masiv 1

Tuturor ne plac filmele bune. De aceea vrem sa le urmarim intr-un maxim de confort, pentru a ne bucura de povestea lor in cel mai bun mod posibil. Dar unde gasesti confortul de care ai nevoie, daca nu la tine acasa?

O sala de cinema improvizata la tine acasa este cea mai buna alegere. Doar ca, pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de o comoda TV potrivita. Fiind un aparat electronic de maxim interes in casa, televizorul trebuie scos in evidenta. Pentru a viziona filmele si emisiunile preferate in deplin confort, importanta mesei pentru TV este incontestabila.

Iata cateva sfaturi pentru a face alegerea potrivita in materie de comode TV

Adapteaza comoda TV in functie de televizor

Daca ai un televizor de dimensiuni mari, atunci si comoda ar trebui sa fie pe masura. Alege mobila TV astfel incat baza acestuia sa stea in siguranta pe comoda. De asemenea, comoda ar trebui sa fie mai lunga decat diagonala televizorului.

comoda tv lemn masiv

In plus, greutatea aparatului este si ea foarte importanta. Comoda TV trebuie sa fie suficient de solida si rezistenta, astfel incat sa susstina greutatea televizorului.

Alege materiale de calitate

Asa cum am mentionat mai sus, e important ca mobilierul pentru TV sa fie foarte rezistent. Cel din lemn sau MDF este recomandat, mai ales daca in casa locuiesc si copii mici sau ai animale de companie. Comoda TV din sticla, desi este mai aspectoasa, este foarte fragila si se poate deteriora usor.

Opteaza pentru inaltimea potrivita

Nu vrei sa ai dureri de gat dupa ce ai petrecut o ora in fata televizorului. Asa ca, pentru a viziona serialul preferat intr-un mod cat mai relaxat, alege inaltimea potrivita pentru comoda TV din lemn masiv de pe mobiclas.com. Inaltimea ideala la care se aseaza televizorul trebuie sa coincida cu nivelul ochilor tai.

Intra pe mobiclas.com si descopera varietatea de comode TV din care sigur vei gasi modelul preferat.

Adauga spatii de compartimentare

Fie ca iti achizitionezi o comoda la comanda, fie ca optezi pentru una gata construita, aceasta trebuie sa aiba in componenta sertare sau dulapuri in care sa iti depozitezi anumite lucruri. De la carti si revista pana la aparate de DVD, aceste spatii se vor dovedi extrem de utile.

Potriveste-ti stilul

Bineinteles, orice piesa de mobilier ar trebui aleasa in functie de stilul in care este amenajata camera. Modern, clasic sau scandinav, pe mobiclas.com gasesti comode TV din lemn masiv care sa se potriveasca oricarui stil.

Lasa spatiu pentru alte corpuri de mobilier

O mobila potrivita pentru living nu trebuie sa contina doar o comoda TV. De aceea, alege piesa potrivita astfel incat sa iti ramana spatiu si pentru un dulap sau o biblioteca. In felul acesta, amenajarea living-ului nu va fi deloc monotona.

Daca am reusit sa te convingem, intra pe mobiclas.com acum si comanda mobila TV de care ai nevoie. Nu uita sa alegi culoarea potrivita, inaltimea si compartimentarea ideala, astfel incat sa te bucuri de serile de film asa cum se cuvine.