Combina sedintele de masaj anticelulitic cu un stil de viata sanatos

masaj anticelulitic

Tratamentul cu ajutorul unui masaj anticelulitic de la Fysiogand reprezinta o metoda extrem de eficienta in diminuarea si eliminarea celulitei. Rezultatule se obtin rapid si sunt destul de vizibile intr-un timp foarte scurt. Este nevoie de efectuarea a numai catorva sedinte de tratament anticelulitic intensiv pentru ca efectele sa se observe.

 

Scapa de „coaja de portocala”. Alege un tratament anticelulitic eficient

Masajul anticelulitic este cunoscut pentru rezultatele eficiente pe care le obtii in lupta impotriva  „coajei de portocala”. Retineti faptul ca celulita inseamna retentie in exces. De ce? Din cauza dezechilibrului dintre estrogen si progesteron. Cel dintai creste retentia, iar cel din urma stimuleaza eliminarea acestuia, aparand, astfel nedorita coaja de potocala.

masaj anticelulitic

Cu doar cateva sedinte de masaj anticelulitic de la Fysiogand efectuate local pe zonele afectate se pot face minuni in vederea obtinerii unui corp tonifiat.

 

Masaj anticelulitic si alimentatia sanatoasa

Intai de toate, sedintele de masaj anticelulitic au drept scop obtinerea unui aspect estetic mult mai definit. Prin aceasta procedura se incearca reducerea tesutului adipos care este in exces, actionand favorabil asupra zonelor celulitice afectate. De altfel, efectuarea unor astfel de sedinte pot ameliora functionarea sistemului imunitar atunci cand devine deficitar in urma unor perioade prelungite de stres ori a dereglarilor hormonale.

Pe de alta parte insa, cheia spre obtinerea unei siluete de invidiat presupune combinatia dintre alimentatia sanatoasa echilibrata si stilul de viata activ. Acest fapt ramane valabil si pentru a obtine o piele sanatoasa si luminata. Nu vei putea elimina eficient celulita atunci cand alimentatia ta se bazeaza doar pe proteine animale, dulciuri, alimente grase sau cu prea multi conservanti.

 

Efectele unui tratament anticelulitic

Daca sedintele de masaj anticelulitic sunt combinate cu un stil alimentar echilibrat si corespunzator, impreuna pot duce la eliminarea toxinelor din tesuturi, contribuind, totodata, la elasticitatea pielii.

Masajul celulitic actioneaza implicit chiar si asupra musculaturii, a ligamentelor ori a articulatiilor. Daca iti doresti ca celulita sa fie tinuta sub control, trebuie, inainte de orice sa intelegi cauzele aparitiei sale. Nu uita ca problemele pot reaparea in timp daca nu mentii un stil de viata sanatos si o alimentatie corespunzatoare bogata in .

 

Fysiogand te ajuta sa scapi de celulita efecient si rapid

Iti ofera preturi avantajoase la sedintele pentru masaj anticelulitic si analize specializate in vederea realizarii unor proceduri de reflexoterapie. Nu mai sta pe ganduri, programeaza-te acum pentru un tratament anticelulitic eficient si bucura-te de rezultate.