fbpx

Combateti furtul si fraudele prin sistemele de securitate Matrix Computers

In ultimii ani, sistemele de supraveghere video au inceput sa joace un rol din ce in ce mai important in asigurarea sigurantei si a securitatii pentru foarte multe organizatii. Concomitent cu cresterea riscului de securitate, nevoia de monitorizare video si de inregistrare a evenimentelor a devenit din ce in ce mai importanta. Cand spunem sisteme de supraveghere video, ne referim la acele sisteme care servesc la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat. Acestea au aparut din necesitatea companiilor de a tine sub control tot ceea ce se intampla pe proprietatile si in cladirile lor. Este evident faptul ca o singura persoana, responsabila de monitorizarea sistemului de supraveghere, este mult mai utila decat o patrula de paza. In cazul in care vreti sa combateti spargerile, furturile si orice alte incidente neplacute pentru proprietatiile dumneavoastra, compania Matrix Computers din Arad va vine in ajutor cu solutia implementarii unor sisteme de supraveghere video.

Aceste sisteme de supraveghere video au rolul de a monitoriza locatii, persoane etc. In general, orice va puteti imagina poate fi supravegheat, si, multe din acele lucruri la care va ganditi este posibil sa se afle deja sub privirea agera a unuia dintre multele sisteme de supraveghere video. De obicei, necesitatea instalarii unor sisteme de supraveghere video este data de predispunerea la risc infractional a unui obiectiv. Sistemele de supraveghere video puse la dispozitie de firma din vestul tarii incorporeaza toate echipamentele de care aveti nevoie pentru a avea siguranta ca activitatea si afacerea dumneavoastra sunt protejate. Ele sunt destinate atat pentru interior cat si pentru exterior si va permit monitorizarea permanenta a tuturor activitatilor.

Sistemele de supraveghere video au o serie de avantaje prin care contribuie la securitatea si protectia angajatilor, a clientilor si a firmei, permit vizionarea in direct sau a inregistrarilor evenimentelor desfasurate si nu in ultimul rand pot preveni violenta si furtul la locul de munca. Sistemele de supraveghere video se adreseaza, in principal, spatiilor in care se desfasoara activitati de productie, spatiilor comerciale, depozitelor de materiale dar si birourilor.

Fara indoiala, obiectivele din care nu trebuie sa lipseasca un sistem de supraveghere video sunt bancile. Prin natura activitatii lor, institutiile bancare sunt predispuse la diverse infractiuni, ceea ce face instalarea unor sisteme de supraveghere video imperios necesara, impreuna cu, desigur, alte masuri de protectie si siguranta. Inca de la aparitia diverselor sisteme de supraveghere video, bancile au inceput sa fie monitorizate pentru a descuraja, sau cel putin pentru a servi drept proba in cazul unui furt, jaf (armat), sau a altor infractiuni. In aceste instutitii se obisnuieste sa se foloseasca minim doua sisteme de supraveghere video pentru ca in cazul in care unul dintre ele nu functioneaza, sau este dezactivat de catre infractori. De asemenea, unele sisteme de supraveghere video Matrix Computers instalate in exteriorul bancilor includ si camere de supraveghere ce sunt capabile de inregistrarea si identificarea numerelor de inmatriculare.

In portofoliul de clienti ai firmei Matrix Computers se numara companii precum: BT Asigurari Transilvania, Autotechnic, Romcon Car Plus, Verbita, Agro Codlea, Metalcomp si Agentia de Mediu Arad, Primaria Zabrani, Primaria Curtici, Primaria Neudorf, Regia Autonoma Apa-Canal Arad, etc.

Gama completa de serviciile oferite de Matrix Computers cuprinde montajul, service-ul, proiectarea, inchirierea sistemelor de alarma, a sistemelor de supraveghere, a sistemelor antiincendiu, sistemelor de control acces, interfoanelor si videointerfoanelor.

Date de contact:

Arad, str. Vasile Goldis nr.6

ORAR: Luni -Vineri : 09 – 17

Telefon: 0257.338565

Fax: 0257.211108

Mobil: 0728.284589

E-mail: [email protected]