Colortrac a anutat lansarea software ului SmartWorks Pro

15 februarie 2011

Colortrac a realizat un progres in ceea ce priveste valorificarea scanarii pentru documentele format mare, introducand software-ul SmartWorks Pro. Acest produs nou cu suport Touch-Screen are ca scop imbunatatirea performatelor scanarii si asigurarea unei bune calitati a imaginilor.

Directorul de Marketing Colortrac - Peter de Winter Brown - a declarat: "Software-ul SmartWotks Pro este un pachet software optional destinat utilizatorilor profesionisti. Combinatia dintre capacitatea Touch Screen si functionalitatea superioara ajuta clientii sa obtina o calitate extraordinara a imaginilor la o simpla atingere a unui buton".

Pachetul software optional SmartWorks Pro este disponibil in 3 versiuni separate, permitandu-le clientilor sa aleaga atat componentele evidente, cat si pretul potrivit pentru afacerea detinuta.
Cele 3 variante sunt:
- scanner (doar scanare)
- copiator (doar copiere)
- scanner si copiator ( scaneaza si copiaza simultan)

Cele 3 configuratii au imbunatatit fluxul de lucru pentru a se potrivi aplicatiilor si documentelor ce sunt scanate, in functie de nevoile clientului. Toate aceste produse beneficiaza de tehnologia de scanare intr-un singur pas (Scan-once technology). Aceasta permite efectuarea unor ajustari ale imaginilor scanate pe ecran inainte de clasare sau printare, fara a mai fi nevoie scanarea de mai multe ori a documentelor. Astfel, se economisteste timpul si creste productivitatea scannerului.

Colortrac prin ScanWorks Pro reuseste sa rezolve problemele legate de scanarea documentelor originale de calitate slaba. Metoda obisnuita de a obtine o imagine clara de la un document cu o calitate slaba este schimbarea nivelul dintre ariile de lumina si intuneric, insa acest lucru necesita multiple scanari. Utilizand tehnologia Scan-once si 2D Intelligent Adaptive Thresholding, un algoritm mult mai avansat este folosit in timpul scanarii pentru a separa albul de negru si alterneaza continuu in functie de lumina de fundal. Pentru reglarea balansului nu mai trebuie scanate din nou documentele, fiindca folosind tehnologia Touch Screen se vor observa efectele instant. “Aceasta tehnologie ajuta la obtinerea de copii clare din documente degradate si vechi printr-o singura scanare" este de parere Cristian Dumitru - Manager General Z Spot Media, distribuitor autorizat in Romania al scanerelor de format mare Colortrac.

In cazul unei arhive cu documente de diferite marimi si vechimi, ScanWorks Pro isi va dovedi utilitatea. Folosind cele 10 filtre presetate, care reflecta multe elemente obisnuite ale documentelor scanate, i se va permite oricarui utilizator necalificat sa obtina o calitate exceptionala a imaginii scanate la o simpla apasare a butonului. Chiar daca documentele sunt de mai multe marimi, acest lucru nu reprezinta o problema, functia Auto Size setand automat parametri de scanare pentru a se potrivi marimilor documentelor originale. Folosind functia Auto Detect Document (detectare automata a documentelor), scanarea porneste automat in momentul in care detecteaza marginea documentului, permitand utilizatorului sa pregateasca alte documente pentru alimentare. Prin adaugarea functiei Auto Name, se poate indexa automat numele fisierului si poate oferi, de asemenea, un timp automat de imprimare (Automatic Time Stamp). Acest lucru da posibilitatea de a verifica pe computer toate documentele scanate. Aceste simple, dar eficiente imbunatatiri ale fluxului de lucru nu numai ca permite o mai mare flexibilitate in definirea calitatii finale a imaginii, dar si salveaza timp pretios.

Printr-o simpla apasare de buton, software-ul SmartWorksPro realizeaza un salt semnificativ in stabilirea unui inalt nivel calitativ al imaginilor. Smartworks Pro a dat posibilitatea producatorului Colortrac sa demonstreze inca o data multiplele caracteristici avansate si beneficiile existente la scannerele Smart LF.

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: scanare, copiere, printare si finisare A1, A0, B0 digitizare carte veche dar si o gama larga de echipamente pentru productie publicitara . Firma este distribuitor autorizat al Colortrac in Romania asigurand distributie nationala printr-o retea larga de parteneri IT. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP (printare scanare A1, A0, B0), i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Scan2CAD (vectorizare), Csoft, etc.

Pentru mai multe informatii despre produsele Colortrac va rugam sa contactati specialistii firmei la 0214205093 sau [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram