Cofetaria Armonia din Bucuresti va asteapta sa comandati online torturile realizate din ingrediente 100 naturale

20 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cofetaria Armonia este unul dintre furnizorii de torturi realizate pe comanda care foloseste pentru prepararea acestora doar ingrediente 100% naturale. Deserturile sunt recunoscute in Bucuresti pentru gustul autentic frantuzesc, cofetarii Armonia specializandu-se in aceasta arta culinara intr-una dintre cele mai renumite scoli gastronomice din Franta! Cu o dorinta nemarginita de a aduce in Romania cele mai inedited gusturi si texturi, Cofetaria Armonia din Bucuresti isi asteapta clientii in mediul online pentru a le satisface cele mai pretentioase cerinte!

Torturile realizate pe comanda pastreaza un stil de viata sanatos!

Colectia de torturi realizate pe comanda de catre cofetarii Armonia a reusit sa isi faca recunoscute calitatile printre cei care au degustat delicioasele deserturi! A avea un stil de viata sanatos, nu inseamna a renunta la dulciuri, ci inseamna a avea grija cum le veti alege. In Cofetaria din Bucuresti, torturile create la comanda sunt realizate din ingrediente 100% naturale, astfel ca ele vor fi perfecte pentru a fi consumate atat de cei mari, cat si de cei mici! In functie de dificultatea crearii tortului solicitat la comanda, cofetarii Armonia va recomanda sa le solicitati cererea inainte cu 3 zile de a fi livrat produsul la domiciul. Cererile sunt foarte mari, mai ales in perioada de vara si mai ales in cofetariile in care amalgamul de arme fine si gusturi savuroase le ofera clientilor placeri culinare nebanuite!
Decorul fiecarui tort creat pe comanda este unic, atrage prin nuante si ispiteste orice pofticios! Fiecare desert este unic atat prin forma, cat si prin componenta, astfel ca ele vor satisface toate nevoile si preferintele celor care doresc sa isi indulceasca zilele cu un amalgam de savori spectaculoase!

Despre COFETARIA ARMONIA

Cofetaria Armonia este una dintre locatiile exclusiviste din Bucuresti care isi asteapta clientii cu una dintre cele mai savuroase colectii de torturi, prajituri sau produse de patiserie aduse direct din inima Frantei! Torturile pe comanda, cat si celelalte produse pot fi comandate atat online, cat si telefonic – folosindu-se numerele 021.324.40.20 / 0722.616.180! Pe cei de la Cofetaria Armonia ii gasiti si la sediul fizic aflat pe strada Campia Libertatii, nr 46, Bucuresti!
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram