CLINICI JURIDICE: Integritate publica si responsabilitate sociala amp; Dreptul migratiei POSDRU 132920

2 martie 2015

Centrul de Drepturile Omului si Migratie ( h t t p : / / c d o m . r a u . r o ) organizeaza saptamanal, miercuri si joi, o serie de clinici juridice dedicate.

Vrei sa afli mai multe lucruri practice despre integritate publica si responsabilitate sociala?
Invatati despre transparenta decizionala, procesul politicilor publice, date deschise si accesul la informatiile publice (abilitati practice de redactare de cereri de informatii, de redactare de puncte de vedere privind proiectele de acte normative, de intelegere a mecanismelor administrative si politice de luare a deciziilor si modul legitim de influentare a acestor procese).
Exercitiu de participare la o propunere de politica publica, strategie sau act normativ in domeniul eticii sau prevenirii coruptiei (studiu de caz pe o problema de actualitate).

Vino alaturi de noi pe 4 martie 2015, de la ora 15:00 la 16:30, in Sala 223 ca sa experimentezi toate aceste lucruri direct!

Vrei sa afli despre Dreptul migratiei?.
Atunci te asteptam joi, 5 martie 2015, de la ora 10:30 la 12:00, in Sala 223, ca sa experimentezi direct, alaturi de specialisti in domeniu, aspecte privind: relevanta respectarii principiului nereturnarii, cetatenia si apatridia, migratia si terorismul sau mecanisme de protectie a drepturilor omului aplicabile migrantilor.

Activitatea este organizata in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram