Clinica Yiara te ajută să-ți sculptezi corpul doar în zonele dorite

criolipoliza

Odată cu înaintarea în vârstă sau datorită stresului și a stilului de viață sedentar, ne confruntăm cu anumite probleme care se răsfrâng asupra corpului, iar luarea în greutate este una dintre ele. Din nefericire, acest factor contribuie la scăderea imaginii de sine, ceea ce ne afectează atât pe plan emoțional, cât și pe plan social.

Criolipoliza – o tehnică revoluționară

Tehnologia a cunoscut o evoluție extraordinară mai ales în ultimii ani, așadar au apărut mai multe tehnici menite să le ajute pe femei să-și recapete silueta mult dorită. Criolipoliza este o metodă de slăbire la rece care constă într-un tratament non-invaziv ce are scopul de a reduce celulele de grăsime prin intermediul procesului de înghețare.

Această tehnică presupune o aplicare controlată a răcirii în intervalul de temperatură de +5 la -11° C pentru a reduce neinvaziv depozitele de grăsime cu intenția de remodela corpul. În felul acesta, gradul de expunere la răcire determină moartea celulară a țesutului subcutanat de grăsime, fără a afecta celelalte celule.

La ora actuală, CoolTech este aparatul care asigură cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată la nivel mondial. Prin intermediul tehnologiei performante pe care o utilizează acest dispozitiv, celulele de grăsime se distrug definitiv și fără durere, iar stratul superior de piele nu este rănit.

Ce presupune procedura de criolipoliză

Criolipoliza reduce în mod eficient țesutul adipos localizat folosind un sistem de răcire controlat, ce este încorporat într-un sistem de vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, iar restul țesutului precum și fibrele de colagen sunt protejate.

Organismul uman are un număr finit de celule adipoase, iar un adipocit conține apă, glicerol și până la cinci tipuri de acizi grași, iar în general ultimul tip poate fi eliminat la o temperatură de -43 de grade Celsius. Aparatul are tehnologia necesară de a distruge patru dintre cei cinci acizi grași.

CoolTech este prevăzut cu două aplicatoare speciale, iar fiecare dintre ele atrage țesutul gras printr-un efect de vacuum ceea ce duce la încetinirea temporară a circulației sangvine, facilitând crioterapia. Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului care generează efectul de răcire până în momentul în care zona respectivă ajunge la temperatura programată.

Dispozitivul este apreciat de către specialiștii din întreaga lume datorită performanței sale și a capacității de răcire până la -8 grade Celsius. Specialiștii susțin că este singurul aparat de pe piață care oferă rezultate garantate. Un singur tratament aplicat în anumite zone poate reduce stratul de grăsime cu 25 %, iar aceste rezultate vor fi vizibile după două săptămâni de la prima ședință.

Criolipoliza reține grăsimea în exces, dar protejează fibrele de colagen și restul țesutului datorită efectului de vacuum. Dintr-o singură ședință, se poate elimina circa 30% din grăsime datorită tehnologiei utilizate. Tratamentul durează aproximativ 60 minute, iar grăsimea se elimină în mod gradual printr-un proces metabolic natural.

Care sunt zonele ce se pot trata cu CoolTech

  • Abdomen
  • Șolduri
  • Coapse
  • Picioare
  • Fese
  • Genunchi

Alege Clinica Yiara pentru rezultate spectaculoase

Clinica Yiara te ajută să obții rezultatele dorite, sculptându-ți corpul așa cum ai visat! Echipa de specialiști de la clinică oferă tratamente eficiente de remodelare corporală cu rezultate pe termen lung, așadar dacă te afli în căutarea unor soluții de înfrumusețare, poți apela cu încredere la serviciile oferite de Yiara. Pentru a afla mai multe informații sau dacă vrei să știi care este prețul exact al unei criolipolize, ai putea să vizitezi site-ul yiara.ro