fbpx

Clinica IDENTIS a semnat un parteneriat international cu Centrul de Design Dentar din Torino iar lucrarile dentare ale pacientilor IDENTIS

In baza acestui parteneriat, la Centrul de Design Dentar din Torino, unde a fost dezvoltat acest sistem revolutionar, Giuseppe Romeo va realiza lucrarile dentare ale pacientilor Clinicii Stomatologice IDENTIS. ‘Suntem una dintre putinele clinici din Romania care utilizeaza, de peste 8 ani, procedeul BriteSmile pentru albire profesionala. Mai mult decat atat, suntem pasionati de estetica dentara si implantologie. Fiind vorba despre un sistem revolutionar in tehnica dentara mondiala, in baza parteneriatului incheiat de noi, toti pacientii din Romania, care altfel ar fi cautat tratamente similare in strainatate, vor avea un motiv in plus sa vina la Clinica Stomatologica IDENTIS, pentru a diminua costurile de deplasare si realizare, care ar fi cu mult mai mari’, sustine Anita Visan, asociat si medic dentist-implantologie in cadrul Clinicii IDENTIS.

Acoperirea dintilor cu fatete ceramice foarte subtiri este cea mai potrivita metoda de tratament in rezolvarea discoloratiilor dentare, a fisurilor de smalt, a dintilor usor strambi si a spatiilor prea mari dintre acestia. In ultimii ani, la nivel mondial, s-au facut progrese importante in estetica dentara. Acum se intervine foarte putin asupra dintilor, pentru a obtine un rezultat estetic optim, iar faptul ca personalizarea fetetelor si coroanelor, se poate face in functie de fizionomia pacientului, este un pas extrem de important in acest domeniu. Cum se poate realiza acest lucru de la 2000 km distanta? ‘Practic, pacientul vine la IDENTIS, iar noi vom realiza un set de poze si amprentele care vor fi trimise rapid, cu DHL, la Torino. In urma analizarii materialelor, la Centrul de Design Dentar se va realiza o prefigurare a fatetelor, respectiv a intregului tratament. Ulterior, la IDENTIS vom stabili impreuna cu pacientul ce solutie alegem, se iau amprentele definitive, care pleaca rapid spre Torino. Acolo, Giuseppe va executa lucrarile definitive, pe care le primim tot prin transport rapid, iar noi vom efectua cimentarea in gura clientului. Toata aceasta procedura, desi pare mai complicata, se deruleaza in acelasi interval de timp ca si o lucrare realizata in Romania. Iar costurile vor fi similare cu tarifele percepute acum de clinicile premium de pe piata. Diferenta de calitate este insa foarte mare. Ca si analogie, putem lua situatia cand un client alege sa-si cumpere un costum premium si are doua variante. Fie isi cumpara un brand scump si incearca sa-si gasesca marimea potrivita, fie merge la un croitor scump, care ii realizeaza un costum custom-made, potrivit de sus pana jos structurii si conformatiei sale’, a adaugat Anita Visan.

In cadrul prezentarii sustinute, Giuseppe Romeo a explicat ca sistemul dezvoltat in cadrul Centrului de Design Dentar din Torino permite medicilor dentisti si tehnicienilor dentari sa mearga dincolo de standarde in ceea ce priveste reabilitarea estetica. „Faptul ca noi personalizam fetetele si coroanele in functie de fizionomia pacientului este un aspect extrem de important si inovativ. Principiul de baza al acestui sistem este segmentarea si recombinarea a doua sau chiar toate cele trei zone de baza ale dintelui. Prin crearea diferitelor combinatii anatomice, care au la baza forma dintelui, tehnicienii dentari pot proiecta o gama larga de restaurari estetice, prin fabricarea unor fatete sau coroane perfect armonioase. Iar tratamentul detaliat, care implica planificarea si comunicarea atenta dintre medicul dentist si laborator, este esential pentru un rezultat final de succes. Iata de ce am ales sa colaboram in Romania cu Clinica Stomatologica IDENTIS, unde sunt specialistii care lucreaza extrem de atent si precis, la standarde internationale, iar eu sunt convins ca vom reusi impreuna sa implementam cu succes aceste servicii pentru clientii Clinicii IDENTIS!’, a subliniat Giuseppe Romeo.

Va asteptam la Clinica Stomatologica IDENTIS pentru tratamente la standarde internationale!

Va multumim, Echipa IDENTIS
CONTACT:
[email protected]
Telefon: 021.222.20.70
Mobil: 0754.336.847

Despre Giuseppe Romeo, tehnician dentar in cadrul Centrului de Design Dentar, Torino
S-a nascut in Port Chester (New York-USA). A obtinut diploma de Tehnician Dentar si a completat studiile cu un Master de doi ani in ‘Dental Technologist Esthetic Prosthodontics’. S-a specializat in biologie craniofaciala si morfologie dentara. Colaboreaza cu laboratoare din Italia si Elvetia, fiind si profesor clinic asistent in cadrul Diviziei de Stiinte reparatorii la USC, ‘University of Southern California’, Los Angeles, California, USA.
Este autorul a peste 40 de articole de specialitate pentru publicatii din Italia si internationale, precum: PPAD (‘Practical Procedures & Aesthetic Dentistry’), JERD (‘Journal of Esthetic and Restorative Dentistry’), ‘Dental Dialogue’, ‘Realitè Cliniques’ (Franta), QDT (‘Quintessence of Dental Technology’), ‘eLABORATE’ (Australia), QJDT (‘Quintessence Journal of Dental Technology’), ‘Alta Tecnica Dental’ (Mexic), ‘The New Dental Laboratory Technician’ (Italia), JACD (‘Journal of Academy Cosmetic Dentistry’).
A scris o carte impreuna cu ‘parintele’ esteticii dentare, doctorul Domenico Massironi si Romeo Pascetta, cu titlul ‘Esthetics and Precision. Clinical and technical procedures’, care a fost editata de Quintessence, fiind tradusa in 8 limbi de circulatie internationala.
Este co-autor al cartii ‘Aesthetic & Restorative Dentistry’, editata de Quintessence. Manuscrisul a fost scris de Dr. Douglas Terry si Willi Geller.
Este membru al Grupului ‘Willi Geller Oral Design’ si ARCO (‘Italian Lecturer for Dental Technology Culture’)
Membru in ‘American Academy Esthetic Dentistry’, AAED
Membru in Consiliul ‘Design Tecnique International’
Membru al ‘American Microscope Enhanced Dentistry’, AMED