Clinica ginecologie – vezi cele mai cautate consultatii

14 noiembrie 2020
Autor:
Suits Advertising

Ce trebuie sa stim cu totii despre clinica ginecologie

Fiecare dintre noi ne pune multe intrebari inainte de a merge la medic, mai ales daca este vorba de un examen ginecologic la o clinica ginecologie din Bucuresti. De obicei, confuzia noastra are legatura cu ancheta in sine, ce implica, ce instrumente vor fi utilizate sau ce ar trebui si ce nu ar trebui sa facem inainte de a ajunge la cabinetul medicului.
clinica ginecologie
La Clinica Romgermed, primim o multime de intrebari despre examinarile pe care le oferim in fiecare zi, in special despre ginecologie si sectia de clinica ginecologie a clinicii Romgermed. Pentru a va ajuta, am luat in considerare intrebarea de alegere si am raspuns la cele mai frecvente intrebari adresate de catre pacientele noastre.

Cum trebuie sa ne pregatim de o astfel de investigatie?

Tipul si aspectul secretiei vaginale ofera medicilor o multime de informatii despre starea de sanatate a zonei vaginale. Prin urmare, in termen de 24 de ore inainte de vizita la ginecolog, nu trebuie sa efectuati nicio curatare vaginala, sa nu introduceti nimic in vagin (de exemplu, creme speciale, tampoane vaginale etc.) si sa evitati contactul sexual, deoarece acestea pot schimba rezultatele, ceea ce face dificila stabilirea unui diagnostic precis. Va recomandam sa pregatiti si o serie de intrebari pe care sa le adresati medicului dumneavoastra la o clinica ginecologie

Cat de des trebuie sa mergem la un doctor ginecolog

Se recomanda efectuarea controlului ginecologic in fiecare an dupa inceperea vietii sexuale, indiferent daca apar simptome sau nu.

Colegiul American de Obstetricieni si Ginecologi recomanda ca, daca nu exista alti factori care sa decida daca vor consulta din nou medicul, femeile aflate in perioada fertila (atata timp cat au un ciclu menstrual) ar trebui sa fie supuse unor examinari ginecologice de rutina in fiecare an.

Cu toate acestea, afectate de schimbari fizice, hormonale si emotionale, fiecare etapa a vietii unei femei este diferita. Examinarile medicale si frecventa cu care femeile trebuie sa mearga la un ginecolog pentru sanatatea reproducerii depinde de multi factori: varsta femeilor, starea de sanatate, istoricul familiei etc.

Nu trebuie sa iti fie teama!

Daca cunoasteti in prealabil continutul examenului ginecologic, puteti reduce anxietatea. Spunandu-va, va veti da seama ca aceste teste sunt foarte importante pentru sanatatea sexuala si reproductiva. De asemenea, poti cere prietenilor sa mearga cu tine. Pe langa faptul ca nu numai ca sunteti mai relaxat, dar si capabil sa petreceti mai mult timp in poveste, va veti incuraja reciproc sa va ingrijiti sanatatea.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram