fbpx

Clessidra – modelarea corporala nu a fost nicicand mai simpla!

Magazinul online Clessidra pune la dispozitia publicului o vasta gama de lenjerie modelatoare. Aceasta defineste liniile corporale in mod armonios, aplatizeaza, insa nu inseamna neaparat un compromis in ceea ce priveste confortul la purtare.

Pentru femei si barbati – centuri si corsete

Exista o eficienta dovedita a efectului termic aplicat local mai ales asupra organismului. In timpul exercitiilor fizice, o centura spre exemplu poate amplifica efectul sportului. Astfel, Clessidra aduce in atentia publicului astfel de produse, destinate atat publicului feminin, cat si celui masculin.

Alegerea acestora tine de nevoile fiecaruia. Un ghid este disponibil si in cadrul paginii. Este important ca produsul ales sa corespunda implicit din punct de vedere al marimii, astfel incat utilizatorul sa poata obtine efecte dupa purtarea unui corset sau a unei centuri.

Produsele sunt in mare parte de import din Columbia. Sunt realizate din materiale inalt calitative, avand grad de compresie diferit, de la cel minim indicat pentru cele si cei la prima experienta de acest gen si pana la cele agresive, destinate publicului obisnuit cu antrenamentele intense. Pot fi folosite de asemenea si pentru cele care abia au nascut, cu specificatia ca ar fi bine de cerut sfatul medicului, ca femeile ce au trecut printr-o operatie de cezariana vor purta centuri speciale – din categoria produselor special destinate.

Pentru femeile care experimenteaza perioada post partum sau pentru cele care isi doresc in mod special sa aiba o talie de viespe, pentru cele care cauta solutii de aplatizare a abdomenului corsetele sau centurile, dar mai ales lenjeria modelatoare sunt produse recomandate. Acestea vor fi insa purtate conform indicatiilor.

Clessidra, universul tinutelor la moda

Clessidra pune la dispozitia publicului feminin si o gama diversa de tinute. Acestea se supun regulilor de fashion de actualitate. Asadar, doritoarele regasesc aici rochii diverse, pantaloni, jachete, topuri etc. Fie ca vorbim despre piele, tinute cu print, dantela, aici se desfasoara un univers al frumosului.

Doritoarele isi pot crea tinute speciale, isi pot completa garderoba de sezon cu ceea ce vor regasi la clessidra.ro. In plus, preturile sunt avantajoase.

Contact:

contact@clessidra.ro

0730.612.141 / 0752.094.324