Cititoarele de coduri de bare marca Accept Software usureaza munca agentilor comerciali

11 iunie 2013
Autor:
dowmedia08

Accept Software

Compania suceveana Accept Software vine in intampinarea clientilor cu o gama foarte diversificata de produse si servicii in domeniul IT % C. Firma are experienta vasta in domeniul programarii diferitelor software-uri, precum cele pentru contabilitate, de gestiune, pentru salarii, de vanzari si facturare etc.

Pe langa aceste programele foarte utile oricarui angajat al unei firme de contabilitate sau intr-un centru comercial, firma suceveana ofera clientilor si cateva dispozitive electronice ce au ca scop facilitarea activitatii comerciale dintr-un magazin, in special, dar care pot fi folosite in foarte multe domenii de aplicatii (aeroporturi, plata facturilor etc.) Unul dintre aceste produse este cititorul de coduri de bare.

Codurile de bare

Dezvoltarea sectorului IT a oferit lumii posibilitatea de implementare a noilor tehnologii in cadrul diferitelor zone ale economiei. Cititorul de coduri de bare joaca un rol major in orice sector al economiei de piata.

Ce este acela un cod de bare? Ele au fost elaborate dupa o procedura standard, pentru a permite identificarea rapida si intr-o maniera continua a diverselor produse cu ajutorul unor cititoare de coduri de bare. Aceste dispozitive sunt folosite, dupa cum spuneam, in aproape toate sectoarele de economie, pornind de la magazinele de retail pana la aeroporturi.
Etichetarea diferitelor produse cu coduri de bare a permis selectia, prelucrarea, manipularea si ambalarea automata a acestora. Un alt beneficiu al utilizatorilor de scanner-e coduri de bare este reprezentat de o mai buna gestiune a stocurilor, in unele cazuri, aceste dispozitive fiind responsabile pentru organizarea rapida si eficienta a unor depozite.

Cititor coduri de bare

Utilizarea codurilor de bare la produsele in magazine reprezinta cea mai cunoscuta utilitate a acestora. Munca omului de la casierie este mult mai usoara, deoarece fiecare produs este identificat cu usurinta cu ajutorul cititorului de coduri de bare.

In cadrul aeroporturilor, cititoarele de coduri de bare reusesc sa usureze munca angajatilor in ceea ce priveste organizarea bagajelor pasagerilor.

Un alt beneficiu este reprezentat de faptul ca aceste dispozitive electronice sunt foarte utile in cazul produselor cu ambalaje de dimensiuni mari care au plasat codul de bare in locuri greu accesibile.

Plata facturilor este facilitata de cititoarele de coduri de bare, acest proces derulandu-se in cateva secunde (identificarea clientului si afisarea sumei de plata). Un management mai eficient presupune o manipulare si o combinare mai eficienta a tuturor resurselor implicate, iar, pe aceasta cale, cititoarele de coduri de bare reprezinta o optiune cu un grad foarte ridicat de eficienta si validitate.

Achizitionati-va un astfel de cititor de coduri de bare de la compania Accept Software si veti avea doar de castigat.

Date de contact:
Denumirea firmei: Accept Software;
Numar de telefon: 0230 566 313, 0230 521 738 sau 074 544 234.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram