Ciorba ca la mama acasa pentru clipe savuroase

30 mai 2017

Asa ca azi amintirile tale au gust vesel de joaca si poarta aroma inconfundabila a ciorbei facute cu atata drag de mama (sau bunica).
Daruieste-ti mai departe amintiri care sa poarte gustul copilariei tale. Ciorbita aburinda nu trebuie sa lipseasca din meniul tau saptamanal si nici din dieta celor mici. Pe langa abundenta de legume, trebuie musai sa adaugi niste Vegeta Bors cu Smantana, ca sa atingi apogeul gustului perfect. Daca vrei o ciorba densa, mai intai caleste legumele, alaturi de carne si apoi lasa-le la fiert – la foc mic – pana cand acestea se omogenizeaza. Adauga Vegeta Borş cu Smantana, dupa gust, si in cateva minute e gata de pus in farfurie. Iar daca poftesti la clasicul bors acrisor, e şi mai simplu. Trebuie doar sa fierbi bine-bine carnea, adaugand legumele la final. Nu lasa legumele prea mult la fiert, doar nu vrei sa se dizolve. Adauga Vegeta Bors cu Smantana si lasa aromele sa danseze in oala. Delicioasele legume uscate natural, taratele din cel mai bun grau si leusteanul din Vegeta Bors cu Smantana vor adauga ciorbei tale savoarea pe care doar la mama acasa ai reusit sa o gusti.
Ciorbele au un efect detoxifiant pentru organismul nostru, din acest motiv nu trebuie sa ne lipseasca din alimentatie. Aportul lor de vitamine este maxim, sunt usor de digerat si avem avantajul de a le putea consuma calde sau reci – asadar ideale, indiferent de sezon. Iar adaugand Vegeta Bors cu Smantana, aducem acel plus de energie pe care doar o delicioasa ciorbita ni-l poate oferi.
Daruieste celor dragi amintiri cu gust de neuitat. Da-le mereu motive sa mai...ceara o portie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram