Cine sunt primele invitate ale conferintei The Woman 2015

5 februarie 2015

Patrizia Paglieri este figura feminina din juriul emisiunii Masterchef de la ProTV. Supranumita si “regina pastelor”, Patrizia este un chef foarte apreciat care si-a transformat pasiunea in meserie.
In Romania s-a mutat in anul 1993, impreuna cu parintii, dupa ce tatalui sau i s-a oferit o oportunitate de afaceri. Cativa ani mai tarziu, in 1999 au deschis prima afacere, un restaurant de familie in Buftea care, in scurt timp, s-a transformat in locul preferat al personalitatilor din diverse domenii din Romania.

De mai bine de trei ani, Cornelia Nicolae detine functia de country manager al Stefanel, dupa ce anterior a fost director regional de vanzari în cadrul aceleiasi companii. In cadrul The Woman, Cornelia va va impartasi povestea sa, insa va va raspunde si la intrebari pentru a afla cum puteti avea succes in afaceri ca femeie.

Alexandra Stoica este co-fondator al companiei de antreprenoriat in constructii– instalatii Das Engineering Grup, in cadrul careia ocupa pozitia de director executiv. Este coordonatoarea unor proiecte nationale de anvergura, premiate de catre organisme specializate din tara si internationale, printre care: proiectarea instalatiilor aferente Stadionului Cluj Arena, Reabilitarea Cazinoului si a Parcului Central Simion Barnutiu– Cluj Napoca etc.

Un alt nume cunoscut care va participa la The Woman 2015 in calitate de speaker este Doina Costache, care este Head of Branding in cadrul Google din octombrie 2013, dupa mai bine de 10 ani petrecuti in companii precum Vodafone si UniCredit bank.

Dintre speakerii anilor trecuti, alaturi de The Woman au fost, in cadrul editiilor trecute, personalitati precum Amalia Nastase, Cristina Popa, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Marin sau Simona Baciu. In plus, inca de anul trecut, Amalia Sterescu, unul dintre cele mai cunoscute nume din mediul de business local, este Ambasador The Woman.

De-a lungul celor 3 editii, conferinta a devenit sursa de inspiratie pentru un numar foarte mare de femei antreprenoare, care detin o cariera in top managementul diferitelor companii din Romania, femei care si-au dezvoltat propria afacere sau care sunt la inceput de drum si isi doresc sa isi dezvolte o cariera performanta. Acestea au avut parte in cadrul evenimentului de workshopuri interesante, dar mai ales de speakeri care au venit in fata lor cu povesti de succes, povesti interesante despre cum poti reusi ca femeie in domeniul afacerilor, dar si in viata.

Pentru mai multe informatii referitoare la inscrieri puteti accesa site-ul oficial al conferintei si pagina de FB dedicata evenimentului.

Accesul barbatilor este permis, chiar mai mult, este incurajat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram