Cine sunt autorii anunturilor “cumpar carti in Bucuresti”?

17 mai 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Operatorul economic care se ocupa de activitatile promovate prin anunturile de tipul “cumpar carti din Bucuresti” este un anticariat, care cauta intotdeauna sa isi dezvolte propriul stoc de carti. Acesta se adreseaza atat persoanelor fizice care intentioneaza sa vanda o parte sau intreaga biblioteca, precum si persoanelor juridice, fie ca este vorba de tipografii, edituri sau librarii, care doresc sa isi goleasca depozitele.

Echipa CumparCarti.ro este formata din anticari, experti in achizitii, precum si in evaluarea cartilor, colaborand totodata cu profesori universitari si istorici pentru acuratetea evaluarii efectuate. Prin urmare, clientii care raspund la aceste anunturi au certitudinea ca au primit pretul corect pentru volumele vandute, indiferent de numarul sau vechimea acestora. In plus, acestia au grija de carti sa fie intr-o stare buna, pentru a putea ajunge in mainile altor cititori dornici sa descopere tainele ascunse de acestea.

Ce carti sunt acceptate de autorii anunturilor “cumpar carti Bucuresti”

Anunturile care promoveaza cumpararea de carti vizeaza, in general, carti vechi – care au o istorie si o valoare deosebita – insa sunt acceptate si cartile noi, deoarece accestea vor ajunge, ulterior, in mainile altor pasionati de lectura. Prin urmare, toti locuitorii Bucurestiului pot apela cu incredere la aceste anunturi daca doresc sa isi elibereze din spatiu si sa vanda carti care stau degeaba in biblioteca.

Cumpar carti vechi | Cumpar carti din Bucuresti | CumparCarti.ro

cumpar carti din Bucuresti

In plus, anticariatul Cumpar Carti apeleaza si la anunturi de genul “cumpar carti vechi” deoarece printre acestea se pot ascunde adevarate comori, precum carti rare, editii de colectie, editii princeps, cu dedicatii sau chiar manuscrise, valoarea acestora fiind una insemnata atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere istoric. Astfel ca si vanzatorul va obtine in schimb o suma de bani pe masura valorii reale a acestora.

De asemenea, pe langa faptul ca volumele vandute pot fi atat vechi cat si recente, cartile pot fi din toate domeniile, de la beletristica, carte pentru copii, filozofie, istorie, pana la carti religioase sau tehnice, dictionare, albume de arta. Acestea trebuie sa respecte un singur criteriu, cartile trebuie sa fie in stare buna, adica sa nu fie rupte, cu coperti sau pagini lipsa, sau alte defecte majore care sa impiedice parcurgerea acestora.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram