Cine poate raspunde anunturilor „cumpar carti in Brasov”?

14 mai 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Orasul Brasov este bine cunoscut pentru importanta turistica pe care o are, insa activitatea de anticariat este la fel de dezvoltata ca in alte orase mari. Astfel ca anunturile de tipul „cumpar carti in Brasov” sunt intalnite destul de des.

Prin intermediul unor astfel de anunturi, anticariatele, cum este de exemplu Cumpăr Carti doresc sa isi atinga principalele obiective pe care si le-au stabilit, adica o colectie proprie mai bogata, atat in ceea ce priveste cantitatea, cat si diversitatea. De aceea, anunturile prin care isi promoveaza intentia de a cumpara carti sunt intalnite adesea in mediul online, deoarece astfel pot ajunge la un numar mult mai mare de oameni.

Cui se adreseaza anunturile „cumpar carti in Brasov”?

Autorii acestor anunturi se adreseaza locuitorilor din orasul Brasov, dar si din vecinatate, care au in biblioteca volume pe care nu le mai citesc si care ocupa spatiul in zadar. Astfel ca prin vanzarea cartilor catre anticariate, oamenii nu numai ca isi elibereaza spatiul din locuinta, dar pot obtine si o suma de bani importanta.

De exemplu, anticariatul CumparCarti.ro se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si juridice, care doresc sa isi vanda cartile, oricare ar fi motivele din spatele acestei dorinte.

Drept urmare, clientii anticariatelor care cumpara carti pot fi de la oameni obisnuiti sau pasionati de lectura, pana la edituri sau tipografii care doresc sa isi goleasca depozitele pentru a face loc noilor tiparituri si chiar companii, care au in biblioteca volume de specialitate, folosite pentru instuirea angajatilor.

Cumpar carti in Brasov | cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

Cumpar carti in Brasov

Ce fel de carti pot fi vandute anticariatului?

Tinand cont de categoriile foarte diferite de persoane carora se adreseaza anticariatele care cumpara carti, nu exista niciun fel de conditionare in ceea ce priveste categoriile, domeniile sau vechimea cartilor.

Desi unele anunturi pot fi formulate „cumpar carti de orice fel”, anticariatele accepta chiar si volume recent lansate sau chiar noi, mai ales ca o categorie de clienti este reprezentata de edituri si tipografii.

Singurul aspect pe care vanzatorii de carti trebuie sa il cunoasca si sa il respecte este ca volumele vandute sa se afle intr-o stare buna, fara pagini lipsa sau cu urme de deterioare grave.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram