Cifra destinului vă dezvăluie posibilitatea de a vă îmbogăți

30 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

Cifra destinului ne poate spune multe despre o persoană. Printre altele, se pare că ar oferi și unele informații despre viitoarea stare materială a posesorului ei. Dacă sunteți interesat, eDestin vă pune la dispoziție unele informații referitoare la acest aspect. Înainte de toate însă, pentru a vă afla cifra destinului, trebuie să vă adunați toate numerele care vă alcătuiesc data nașterii, inclusiv anul în care ați venit pe lume până ajungeți la un singur număr. Spre exemplu, o persoană născută pe 3 decembrie 2010  va avea cifra destinului 9 deoarece 3+1+2+2+0+1+0=9.

1
Este nevoie de multă perseverență  ca să puteți spune că ați reușit să aveți o situație financiară care să vă ferească de grija zilei de mâine. Chiar dacă aveți multe idei, chiar bune, cei din jur nu par să le aprecieze la adevărata valoare. Vă veți asuma multe riscuri, ceea ce nu va fi chiar bine pentru finanțele dumneavoastră.

2
Respectarea legilor este tot ce trebuie să faceți pentru ca norocul să nu vă ocolească și să vă aducă prosperitatea dorită. Din păcate, norocul pare să fie destul de ghiduș în ceea ce vă privește, pentru că într-o clipă de neatenție riscați să pierdeți totul.

3
Fiecare piedică este un bun moment pentru a învăța ceva din ea și a vă ridica din propria cenușă. Și nu uitați să o faceți cu zâmbetul pe buze. Va fi greu, dar nu imposibil, să reușiți să vă creați stabilitatea financiară pe care o doriți, dar rețineți că după ce visul vi s-a împlinit, nu uitați să rămâneți cu picioarele pe pământ.

4
Se pare că vă numărați printre cei nu prea norocoși din acest punct de vedere. Ce-i drept, chiar dacă nu veți fi foarte bogat, nici chiar la limita sărăciei nu vă veți afla. Venituri decente, fără fluctuații majore, cam așa se prezintă harta banilor pentru dumneavoastră.

5
Tendința de a cheltui mult este în genele dumneavoastră, așa că șansa de a face avere, și mai ales, de a o păstra depinde de un partener de afaceri. Puțin autocontrol la acest capitol poate nu ar strica, pentru că altfel riscați să vă cheltuiți toți banii pe lucruri care nici măcar nu vă trebuie.

6
Nu vă veți număra niciodată printre cei care vor întoarce banii cu lopata, cum se spune, pentru că 6, cifra destinului dumneavoastră este cea care vă îndeamnă să fiți altruiști și să săriți mereu în ajutorul celor care au nevoie. Cu toate acestea, se pare că nici dumneavoastră nu veți fi chiar muritor de foame, dar sprijinul oferit celorlalți este important.

7
Dintotdeauna v-ați temut de sărăcie, așa că munciți aproape non-stop pentru a o face să se îndepărteze de dumneavoastră. Mereu vă gândiți la noi posibilități de câștig, dar din păcate, cu toate că nu veți duce lipsă de nimic, nici printre bogații lumii nu vă veți afla vreodată.

8
ici deja se schimbă foaia. Dacă reușiți ca să faceți ceea ce vă place mai mult, și să mai și câștigați bani din aceasta, atunci puteți fi sigur că satisfacțiile financiare vor fi pe măsură. Sunteți considerați printre cei norocoși, cu un mare potențial de a avea bani pentru a vă îndeplini toate dorințele.

9
Sunteți cei mai norocoși din acest punct de vedere. Banii nu vă vor ocoli de-a lungul vieții. Fie că veți primi o moștenire însemnată, veți câștiga premii, veți juca la bursă și veți câștiga, nu contează metoda, cert este că veți găsi mereu posibilități financiare care vă vor oferi satisfacția materială pe care o doriți atât de mult.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram