Cianitul la Accent Bijuterii – piatra armoniei

4 februarie 2014

De un albastru deosebit de elegant, cianitul (kyanite) rivalizeaza cu safirul, fiind denumit safirul saracilor. Unele pietre pot avea irizatii verzui. Numele provine din limba greaca (kynos) si se refera la culoarea lui predominant albastru inchis. Cristal al oratorilor si al actorilor, cianitul se spune ca este excelent pentru armonie si meditatie.

In antichitate se credea ca un cristal alungit de cianit, suspendat de un fir de par uman, putea urmari campul magnetic al Pamantului, reactionand ca un ac de busola. Astfel, in acele vremuri, calatorii care intrau in teritorii necunoscute purtau impreuna cu ei un cristal de cianit pentru a se putea orienta.

Cianitul este un cristal care nu acumuleaza energii negative, prin urmare nu trebuie curatat sau descarcat de acestea. Poate fi tinut mai multe ore intr-un grup de cristale de cuart transparent pentru energizare.

Efectele acestei geme asupra sanatatii sunt importante: benefic pentru sistemul circulator, intareste, purifica si vitalizeaza organismul si ajuta la recuperarea dupa traume si alte boli. Antalgic natural, diminueaza presiunea sanguina si vindeca infectiile. Elimina surplusul de greutate, sustine cerebelul si reactiile motrice ale corpului. Echilibreaza energiile yin si yang.

Cianitul este o piatra naturala semipretioasa foarte frumoasa ce poate fi cu usurinta purtata ca un pandantiv din argint cu cianit sau ca cercei din argint cu cianit. Trebuie avut mare grija la lovituri si socuri puternice la inelele din argint cu cianit si bratarile din argint cu cianit, deoarece piatra este mai putin dura.
Atractive, molipsitoare, dramatice bijuteriile din argint cu cianit vor fi tusa perfecta a tinutei dumneavoastra si vor aduce culoare intregii zile.

Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorita experientei de peste 22 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci si in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda Dumneavoastra.

www.accentbijuterii.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram