Chitara de la Muzicastore ro

5 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Cu totii am vazut una, cu totii am auzit una si cu siguranta cel putin o data ne-am gandit cum ar fi sa stim sa cantam la acest instrument. Indiferent de varsta pe care o aveti, de ocupatie, nu este prea tarziu si nici prea devreme.

ISTORIA CHITARII

Chitara poate parea pentru multi un instrument nou, insa aceasta are o istorie indelungata. Stramosul chitarii este tanburul. Oamenii din trecut foloseau carapace de broasca testoasa si intestine de animale pentru corzi. Poate pare greu de crezut, inca chiar asa era.Mai tarziu, a aprut lauta, care avea corpul in forma de para si care a marcat trecerea de la chitara veche la cea noua.

Abia in Europa Renascentista, instrumentul de patru corzi a devenit popular, iar la sfarsitul secolului 16, in Italia a aparut si cel cu cinci corzi.. Daca va intrebati cine a gandit aspectul actual al chitarii, acesta a fost un producator spaniol care a crescut marimea corpului si a modificat proportiile astfel incat si sunetul, dar si volumul si rezistenta in timp au crescut. Acest lucru se intampla in jurul anului 1850. De atunci, au aparut numeroase modele de chitari, fiecare cu rolul sau si in acelasi timp cu acestea si multi oameni talentati, care au ramas in istoria muzicii.

MUZICA DEZVOLTA COPILUL

Daca aveti un copil, chitara este unul dintre cele mai potrivite instrumente muzicale pentru acesta. Mai ales la varsta copilariei, oamenii sunt extreme de receptive si invata usor. Varsta minima de incepere a cursurilor este de 6-7 ani. Cel mic trebuie sa se simta confortabil cu intrumentul musical in mana, sa fie capabil sa apese pe corzi fara a se rani si mai ales sa aiba entuziasm spre a incepe aceste cursuri. Pe piata exista si chitari de dimensiuni mai mici, special gandite pentru copii. Muzica are o influenta pozitiva asupra dezvoltarii copilului, dar si in ceea ce priveste memoria si relationarea lui cu persoanele de varsta cu el. O sa capete mult mai multa incredere in sine si o sa aiba parte de o activitate care il va tine ocupat si interesat. Un instrument musical precum chitara il invata pe cel mic sa fie si mai responsabil, sa aiba grija de lucrurile lui si sa isi faca timp pentru pasiuni.

Asadar, daca v-am convins ca chitara este instrumentul musical de care aveti nevoie, atunci nu va ramane decat sa accesati site-ul www.muzicastore.ro . Aici o sa gasiti numeroase instrumente, la preturi avantajoase pentru dumneavoastra.Indiferent ca sunteti un profesionist sau pur si simplu va atrage muzica, acesta este locul de pornire.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram