fbpx

CerculMireselor ro se deschide pentru furnizorii din toata tara

CerculMireselor.ro lanseaza astazi sectiunea dedicata furnizorilor de servicii si produse pentru nunta si ii invita pe furnizorii din toata tara sa se inscrie pana la data de 31 ianuarie 2012, pentru a beneficia de 6 luni de abonament gratuit.

Inscrierea in catalog se poate face accesand http://www.cerculmireselor.ro/inregistrare-furnizor
Abonamentul oferit gratuit include:

-Pagina proprie de profil (vezi un profil demo la http://www.cerculmireselor.ro/furnizor-agentie-organizare-nunti-1) in cadrul uneia sau mai multor categorii, in functie de specificul serviciilor / produselor oferite de compania furnizorului . In pagina de profil vor fi afisate datele de contact, zona de acoperire, vechimea in piata si o prezentare a firmei in 100 de cuvinte.

-Galerie foto, ce include 20 de fotografii relevante pentru activitatea companiei

-Galerie video, ce include 5 clipuri video

-Afisarea profilului in zona de articole

-Advertorial la cerere – se poate oferi separat si pachet de optimizare pentru motoarele de cautare

Afisarea in catalog se va face in ordinea inscrierii, astfel ca o inscriere rapida, va duce la prezentarea profilului cat mai sus in pagina cu lista de furnizori, crescand sansele respectivului furnizor de a fi contactat de viitoarele mirese.

Despre CerculMireselor.ro
CerculMireselor.ro vine in sprijinul viitoarelor mirese cu articole ce le vor ghida pas cu pas in procesul de organizare a nuntii ajutandu-le sa tina totul sub control.
In plus, le vom pune la dispozitie instrumente de planificare a nuntii, ce le vor ajuta sa organizeze totul perfect, precum si cel mai cuprinzator catalog de furnizori, evaluati in mod constant si transparent de alte mirese.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati:
www.cerculmireselor.ro
[email protected]
persoana de contact : Raluca Pavel
tel: 0731371328