Centrul de Limbi Straine A_BEST participa la quot;Forum de l emploi francophone quot;

7 septembrie 2012

Pe 13 si 14 septembrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST iti da intalnire la "Forum de l'emploi francophone", un eveniment de cariere destinat persoanelor active cu experienta si tinerilor in cautarea unui loc de munca.

Teste de plasare in limba franceza pentru candidati

Te asteptam la "Forum de l'emploi francophone" cu o serie de teste care sa iti ofere informatii cu privire la nivelul de cunoastere al limbii franceze, dar si pentru a-ti povesti mai multe despre cursurile de limbi straine pe care centrul A_BEST le organizeaza.
Franceza este una din primele trei limbi utilizate la nivel mondial, alaturi de engleza si germana. Numeroase intalniri de afaceri sau comunicari intre parteneri si institutii se realizeaza in limba franceza. De asemenea, companiile francofone ofera oportunitati de angajare candidatilor care cunosc limba franceza. Cu cat nivelul de cunoastere al limbii este mai bun, cu atat oportunitatile sunt mai mari. In acest sens, cursurile de limba franceza pot reprezenta un atu atat pentru candidatii care vor sa invete limba, cat si pentru cei care isi doresc imbunatatirea cunostintelor lingvistice.

Oferta vasta de cursuri de limba franceza

La Centrul de Limbi Straine A_BEST vei intalni o echipa motivata, orientata spre performanta, cu o pregatire academica excelenta. In cadrul centrului ai la dispozitie o gama variata de cursuri de limba franceza. Astfel, te poti inscrie la cursuri de durata scurta (14 ore), medie (30 ore) sau lunga (42 de ore), in regim standard ori intensiv. Totodata, cursurile se desfasoara in sistem individual (1 cursant), pereche (2 cursanti) si mini-grupa (3-5 cursanti), cu accent pe limbajul general, de afaceri sau specializat (tehnic, juridic, bancar, medical etc).
Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera si un serviciu de traduceri si interpretariat din sau in limba franceza, care poate facilita comunicarea cu partenerii straini in cadrul intalnirilor de afaceri sau conferintelor.

A_BEST, la Forum de l'emploi francophone

Centrul de Limbi Straine A_BEST se alatura, in calitate de partener, celei de-a doua editii a evenimentului "Forum de l'emploi francophone", un eveniment de cariere, care se desfasoara intre 13 si 14 septembrie, in cadrul hotelului Minerva din Bucuresti. Candidatii sunt asteptati sambata (intre orele 10.00 si 19.00) si duminica (intre orele 10.00 si 18.00). Evenimentul este deschis tuturor, inclusiv candidatilor specializati in domeniul tehnic sau IT, vorbitori de limba franceza (la orice nivel) care isi doresc oportunitati de cariera, stagii si chiar burse in companii francofone.

Despre centrul de limbi straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI - London Chamber of Commerce and Industry - International Qualifications from EDI) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; testari LCCI; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Informatii suplimentare despre "Forum de l'emploi francophone": www.franco-jobs.com

Evenimentul este sustinut de Ambasada Frantei, Institutul Francez, Bucarest Hebdo, Le petit Journal si RFI.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram