Celulita a reusit sa isi faca aparitia in viata dumneavoastra? Mastile plastifiante corporale Casmara vin in sprijinul dumneavoastra

6 iunie 2011

Celulita a reusit sa isi faca aparitia in viata dumneavoastra?
Inca nu ati descoperit armele secrete?
Mastile plastifiante corporale Casmara vin in sprijinul dumneavoastra!
- THERMOACTIVE BODY MASK CASMARA - Masca termoactiva (cu efect termic)
- CRYOGENIC FIRMING BODY MASK CASMARA - Masca criogenica plastifianta (efect racoros)
Mastile plastifiante corporale CASMARA - Secretele unei siluete perfecte!

THERMOACTIVE BODY MASK CASMARA - Masca termoactiva (cu efect termic)
Aceasta masca reprezinta un concentrat de elemente marine specifice, asa cum sunt algele microscopice brune unicelulare diatomee, care la descompunere formeaza pamant infuzoriu, bogat in substante minerale si siliciu-compus.

Mucilagiul algelor Laminaria digitata acumuleaza o cantitate mare de apa si oligoelemente, de zece ori mai mare decat plantele vegetale terestre. Energia solara, in combinatie cu substantele marine nutritive permit algelor sa acumuleze o cantitate mare de energie biologica: zahar, aminoacizi, vitamine, oligoelemente si compusi organo-metalici.
Contine o combinatie de elemente vasodilatatoare, capsicum care are rolul de a stimula microcirculatia in straturile superficiale ale pielii, datorate hiperemiei rezultate si care faciliteaza absorbtia ingredientilor activi.
Creste circulatia periferica, imbunatateste catabolismul lipidelor si schimbul de substante nutritive al celulelor.
Se recomanda masca termoactiva in calitate de pregatire preventiva pentru absorbtia de catre piele a substantelor necesare.
Aceasta masca inteteste si completeaza efectul tratamentului.
In cazul tratamentelor corporale „Celulitice de baza” (compuse din 10 sedinte), sedintele 1 si 6 trebuie initiate prin peeling, restul sedintelor se efectueaza cu masca termoactiva care se aplica pe zonele afectate Datorita acestei combinatii se imbunatateste circulatia si absorbtia completa a elementelor active.

Modul de actiune
Masca este alcatuita dintr-un amestec sinergic, spasmolitic pe baza de capsicum, ce stimuleaza microcirculatia in straturile superioare ale epiteliului, favorizand astfel absorbtia mai buna a substantelor active, datorita efectului de hiperemie.
Din alt punct de vedere, fortificarea circulatiei periferice permite imbunatatirea catabolismului grasimilor si a schimbului de substante nutritive dintre celule si mediul ambiant.

Actiunile de baza ale mastii:
• Imbunatateste circulatia la nivel local, actionand benefic asupra celulitei
• Tonifiaza si hidrateaza datorita substantelor hidratante
• Asigura necesarul de substante nutritive: minerale, proteine, vitamine, imbunatatind aspectul pielii.
• Are actiune anticelulitica, prin imbunatatirea circulatiei, drenajului si activarea metabolismului bazal, datorita continutului de iod.
NOTA: Hiperemia aparuta, in functie de sensibilitatea pielii pacientelor, poate fi combinata cu o senzatie de caldura de intensitate diferita, dar care pe parcurs dispare.
Senzatie de incalzire si hiperemie poate sa apara inainte sau dupa scoaterea mastii termoactive.

CASMARA COSMETICS. In cele mai luxoase saloane de infrumusetare, clinici medicale si centre SPA.

CASMARA este partenerul de incredere al tuturor persoanelor active, dornice sa traiasca in armonie cu propriul corp, care doresc sa isi atinga obiectivele propuse si sa obtina succese maxime in plan profesional si personal.
Sa fiti mereu Sanatosi, Frumosi, Zambitori, Optimisti si Puternici!

CASMARA COSMETICS - mai intai eficienta si apoi frumusete! CASMARA a fost creata astfel incat sa rezolve nu doar problemele de ordin estetic, ci si starile sufletesti care sunt perfect ilustrate in exterior.

Pentru sanatatea si stralucirea dumneavoastra! CASMARA vine in permanenta in
intampinarea tuturor dorintelor dumneavoastra, pentru ca fiecare dintre dumneavoastra sa aveti o piele curata, santoasa, catifelata si stralucitoare!

CU CASMARA INVESTITI IN IMAGINEA DUMNEAVOASTRA!
“NU VETI MAI AVEA NEVOIE DE NIMIC ALTCEVA’’!

CASMARA - SOLUTIILE PERFORMANTE PENTRU SANATATEA SI FRUMUSETEA DUMNEAVOASTRA!
Misiunea echipei CASMARA: imbunatatirea calitatii vietii, cu eficacitate si frumusete prin intermediul produselor CASMARA!
Echipa COSMOPROF va sta la dispozitie cu placere pentru a va oferi consultanta necesara si este pregatita sa raspunda cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Persoana de contact: Eugenia Dinu – Director Marketing & PR
Va asteptam cu drag!
Echipa Cosmoprof,

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram