Celula de criza pentru turiștii din Antalya

16 iulie 2016

Reprezentanţii locali din Antalya şi de pe coasta Mării Egee (Bodrum, Kusadasi, Marmaris), unde sunt operate curse charter pe toată durata sezonului estival, confirmă şi ei faptul că turiştii Christian Tour aflaţi în aceste destinaţii nu sunt afectaţi de aceste evenimente în niciun fel. Toate serviciile turistice contractate prin agenţia Christian Tour sunt prestate în condiţii normale și sunt depuse toate eforturile pentru informarea şi asigurarea asistenţei turiştilor aflaţi pe teritoriul Turciei.

Toate cursele charter Christian Tour programate să plece în cursul zilei de astăzi, 16 iulie, au operat zborul fără niciun fel de incidente. Numărul turiştilor care au decis să rămână în România, a fost de sub 15%. Cea mai mare parte a turiştilor care călătoresc astăzi spre Antalya, au ajuns deja la destinaţie şi se îndreaptă spre hoteluri în vedere cazării. De asemenea, cursele de retur dinspre Antalya spre România se desfăşoară şi ele în parametri normali.

Cu privire la turiștii care, din cauza situaţia politice neclare din Turcia în această dimineată, nu au mai călătorit pe cursele charter Christian Tour, spre Antalya, cu plecare în data de 16 iulie 2016, turoperatorul a decis să ofere, în semn de respect pentru clienții săi, reprogramarea sejurului pentru o altă dată de plecare disponibilă, cu păstrarea tuturor caracteristicilor pachetului turistic achiziţionat (acelaşi hotel, acelaşi tip de cameră, acelaşi tip de masă, etc.). Aceştia sunt rugaţi să contacteze agentul de turism care a efectuat rezervarea în vederea reprogramării sejurului.

De asemenea, Christian Tour, operatorul care duce cei mai mulți turiști în această vară în Antalya (peste 2.000 pe săptămână) recomandă turiştilor aflaţi în Turcia să îşi păstreze calmul şi să ţină legătura cu reprezentanţii agenției de la destinaţie şi din România. În acest sens, pune la dispoziţia tuturor celor interesați numere de telefon cu program non-stop: +4 021 270 00 99 sau +4 0720 800 212

***

Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 19 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram