Celebreaza feminitatea in pasi de dans alaturi de instructorii de la Danssa Studio

8 martie 2016

Primavara este anotimpul care debuteaza sub auspiciile iubirii si continua cu explozia de vitalitate a Martisorului si cu celebrarea feminitatii odata cu ziua de 8 Martie!

Senzualitatea feminina transpusa in miscari de dans, chimia dintre parteneri si pasiunea de pe ringul de dans sunt tot atatea argumente pentru care decizia de a urma cursurile unei scoli de dans poate fi cel mai frumos cadou pe care il puteti face partenerei de viata – pentru domni – sau o activitate placuta prin care va puteti petrece timpul liber alaturi de cea mai buna prietena, avand drept partener cate un instructor de dans.

“Cred cu tarie ca dansul este una dintre cele mai potrivite modalitati prin care ii poti demonstra partenerului cat de stransa este legatura dintre voi. Sotia imi este si partenera pe ringul de dans, motiv pentru care sustin ca romantismul persista intre noi si datorita dansului. Dansul nu este doar despre sport, este si bucuria de a face o activitate in doi, este si despre comunicarea dintre parteneri.“ a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

Cursantii Danssa Studio – cea mai eleganta sala de dans din Bucuresti – pot invata o varietate de dansuri de societate. Pentru firile pasionale, dansurile latino sunt cea mai potrivita alegere: Tango, Tango Argentinian, Salsa, Bachata, Merengue, Samba, Rumba. Categoria dansurilor standard – Vals, Vals Vienez, Fox Trot – va fi pe gustul celor ce vor sa descopere eleganta atemporala in pasi de dans. Iar doamnele care debordeaza de energie vor fi cucerite de stiluri precum Hustle, Jitterbug, Jive, East Coast Swing, West Coast Swing.

Danssa Studio ofera lectii private si de grup pentru amatori de dans incepatori. Prima lectie de dans este oferita cadou pentru a va alege stilurile de dans dorite. Pentru cuplurile care se pregatesc de cel mai important moment din viata lor se organizeaza lectii cu coregrafii speciale pentru dansul mirilor. Studioul Danssa ofera si lectiile de dans private pentru copii cu varste de peste 12 ani.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, incepand cu ora 19:30, Danssa Studio ii invita pe cei pasionati de arta dansului sa celebreze ziua internationala a tuturor femeilor prin lectii de dans, demonstratii de dans, cadouri surpriza pentru doamne si domnisoare.

“Evenimentul pe care il organizam cu ocazia zilei de 8 Martie este cadoul nostru pentru toti cei care sunt indragostiti de dans si credem ca este cel mai frumos mod prin care doamnele si domnisoarele isi pot celebra feminitatea.“ a mai adaugat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

***
Danssa Studio este localizat in zona Parcului Kiselff, adresa exacta fiind Bulevardul Ion Mihalache, nr. 62, Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram