Cele mai populare articole despre lifestyle

Lifeinfo.ro

În acest an, echipa lifeinfo.ro s-a dedicat în totalitate atenției cititorilor blogului său, dăruindu-le o mulțime de lucruri, sfaturi și idei despre îmbunătățirea stilului de viață. Toate aceste articole au fost scrise din suflet pentru cei pasionați de lectură, medicină, bucătărie, tehnologie și sport. Veți vedea mai jos care sunt cele mai populare articole de lifestyle:

Ce nu iubesc femeile?

Ce nu iubesc femeile? O temă actuală și foarte des discutată la care nici măcar un bărbat nu poate rămâne indiferent. Din nefericire, femeia este de multe ori subiectul ironiei în rândul bărbaților. Indiferent de modul în care arată sau se poartă, ea se face mereu vinovată de ceva. Ce nu le place femeilor și de ce le vine uneori să părăsească o relație? Citește în articolul de pe blog!

Motivul pentru care oamenii uituci sunt considerați mai inteligenți

Motivul pentru care oamenii uituci sunt considerați mai inteligenți. Deși uitarea nu este tocmai o calitate, oamenii de știință spun că uitarea este normală, ba chiar vitală pentru buna funcţionare a creierului. O memorie bună nu denotă un nivel înalt de inteligență. Mai mult, creierul nostru chiar este setat să uite unele lucruri, uitarea fiind parte esențială a inteligenței umane. Cum este posibil ca oamenii uituci să fie considerați mai inteligenți?

Frica la copii în funcție de vârstă (infografic)

Frica la copii în funcție de vârstă (infografic).
Fiind mici și total lipsiți de experiența unui om matur, copiii au anumite temeri și frici care nouă, celor adulți, ni se par ciudate sau anormale. Psihologii susțin, însă, că aceste frici nu sunt manifestări anormale ale gândirii copilului, pentru că ele sunt specifice ființei umane care dorește să descopere lumea în mod instinctual. În acest infografic sunt prezentate cele mai curente temeri ale copiilor.

Suntem manipulați prin reclame! 7 trucuri folosite pentru a ne păcăli

Suntem manipulați prin reclame! 7 trucuri folosite pentru a ne păcăli. Un articol prin care se descrie faptul că, din cauza că reclamele televizate costă o groază de bani, producătorii de publicitate tind să obțină profituri maxime angajând actori în arta manipulării pentru a-și atinge scopurile. În consecință, lumea este tentată să cumpere mai degrabă un produs pe care l-a văzut la televizor decât unul pe care îl vede pe raftul din supermarket. Care sunt cele 7 trucuri folosite pentru a păcăli lumea? Află în acest material!

20 de idei pentru a nu te plictisi în timpul liber la serviciu

20 de idei pentru a nu te plictisi în timpul liber la serviciu. Atunci când ești la serviciu și ai timp liber, ar fi bine să lași obiceiurile care nu-ți fac bine de genul pauzele de țigară, accesarea frecventă a platformelor de socializare etc. și să faci ceva care să-ți aducă plăcere și satisfacție! Găsești câteva idei în acest articol!

Lectură plăcută!