Cele mai moderne halate si uniforme medicale pot fi comandate online

Uniforme Medicale

Medicii si asistentele trebuie sa se imbrace adecvat pentru meseria lor. Uniformele trebuie sa fie impecabile, sa arate bine, sa fie realizate din materiale care nu irita pielea si nu provoaca transpiratii abundente, sa fie cochete si totodata rezistente la toate lucrurile care se pot intampla in timpul unei interventii sau a unui consult. Halate medicale si uniforme medicale modele variate, toate marimile, pot fi achizitionate cu incredere de pe site-ul https://doctoriq.ro/.

 

Ce au special halatele si uniformele medicale din oferta Doctor IQ

Spre deosebire de halatele si uniformele traditionale, gama Certainty asigura o protectie adecvata purtatorilor la contactul cu bacteriile nedorite. Si oricine stie ca spitalul este plin de bacterii. Atunci cand acestea intra in contact cu tesaturi tratate, nici nu se mai pot dezvolta, iar mirosurile neplacute, degradarea si decolorarea sunt scoase din calcul din prima clipa.

Asadar, halatele si uniformele medicale ce pot fi comandate online pe site-ul Doctor IQ au un tratament special aplicat impotriva incubarii bacteriilor nedorite, si asigura protectia potrivita personalului medical. Igiena este la cote maxime iar mirosurile neplacute nici nu vor mai exista.

Asadar, lucratorii din domeniul sanatatii, fie ca sunt in spitale, maternitati, cabinete sau clinici, pot sa isi comande uniformele mult dorite, pe marimea potrivita cu un simplu click. Marimile corespund cu cele de pe site, iar halatele si uniformele sunt tratate antimicrobian, iar in plus, tehnologia Resists Spills asigura impermeabilitatea, care este foarte importanta, aceasta transforma lichidele in margele ce cad de pe material in secunda doi.

Beneficiile achizitionarii unei asemenea uniforme sunt numeroase, de la mentinerea caracteristicilor si performantei materialelor, a texturii si pastrarea permanenta a impermeabilitatii. Si nici pretul nu este foarte mare. Toate materialele Certainty si Certainty Plus sunt supuse unor teste foarte riguroase si influentate de mai multi factori, demonstrandu-si eficacitatea antimicrobiana si performanta de-a lungul timpului. Ceea ce inseamna ca medicii si asistentele in cautarea uniformei potrivite trebuie sa isi indrepte atentia catre produsele din oferta magazinului online Doctor IQ.