Cele mai importante motivatii pentru investirea in implanturi dentare

10 august 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Pacientii clinicii de stomatologie http://implantologiesector4.ro/, aleg varianta unui implant dentar in Bucuresti din mai multe motive. Principala motivatie este pierderea unui dinte sau a unei masele insa sunt si alte avantaje, beneficii si motive pentru care atat implantul cat si proteza pe implant au devenit cele mai cerute proceduri medicale stomatologice.

Ce ii determina pe oameni sa investeasca in implanturi dentare | implantologiesector4.ro

proteza pe implant

In primul rand, implantul dentar este o procedura destul de recenta, care confera un aspect natural si atractiv pacientilor. Implantul dentar este net superior protezei detasabile, arata si se simte ca un dinte natural si nu se cariaza, nu se sparge, nu se dezlipeste, nu pica, avand o durata de viata chiar de cateva zeci de ani.

Implantul dentar este recomandat in general pacientilor care nu sufera de probleme de sanatate grave, care au ramas fara unul sau mai multi dinti din diferite motive, care au depasit varsta de 18 ani si au maxilarul suficient de dezvoltat pentru o asemenea interventie. O limita de varsta pentru inserarea implantului dentar nu exista, ceea ce ii motiveaza si pe pacientii in varsta care nu se pot obisnui cu ideea de a purta proteza tot restul vietii sa isi investeasca economiile in implanturi dentare sau in proteza pe implant.

Implantul dentar confera pacientului o incredere mult imbunatatita, astfel ca acesta nu mai simte jena, se poate misca in voie, poate manca, poate efectua activitati obisnuite fara niciun fel de teama. In plus, confortul si siguranta sunt alte motive pentru care oamenii aleg implanturile dentare pentru ca nu exista pete, zone dureroase, nu necesita eliminarea lucrarii pe timp de noapte si nu exista situatii jenante.

Durabilitatea unui implant este de cativa ani buni, chiar tot restul vietii daca este ingrijit in mod corect si pacientul se prezinta regulat la consultatii. Masticatia este mult imbunatatita, gustul mancarii este mult imbunatatit pentru ca spre deosebire de proteza, implantul nu acopera cerul gurii sau orice alta parte a cavitatii bucale. Vorbirea este mult imbunatatita, precum si nutritia si sanatatea iar per total aceasta este o alegere perfecta la orice varsta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram