Cele mai importante detalii la care trebuie să fii atentă atunci când îți organizezi nunta

15 ianuarie 2024
Autor:
Libra WEBCORP

Nunta este unul dintre cele mai maiestuoase evenimente ale vieții, unul fără repetiție , fără duble trase și fără replici învățate pe de rost. De aceea organizare nunții trebuie să fie fără greșală, cu atenție chiar și la cele mai mici detalii. Află din acest material tot ce trebuie să știi despre organizarea nunții, astfel încât aceasta să fie o amintire care să dăinuie peste ani.

Locația potrivită pentru nuntă

O nuntă specială necesită o locație pe măsură, așa că un prim pas este acela de a alege restaurantul sau locația unde se va desfășura petrecerea. O noutate în ultimii ani este reprezentată de nunta hambar, deoarece aceasta conduce cu gândul la rustic, la simplitate și la ideea de tradiție și familie.

Dacă visezi o nuntă mai strălucitoare și plină de lumină, atunci poți căuta o sală de bal sau un restaurant elegant, care să se potrivească cu exigențele tale dar și cu numărul de invitați. Pentru un număr mai mic de persoane poți alege restaurante mai mici sau cabane, în funcție, desigur, și de peisajul de care vreți să vă bucurați în timpul petrecerii. La nevoie poți cere ajutorul unui specialist în organizarea evenimentelor pentru a fi sigur că dorințele voastre sunt pe deplin respectate.

Stabilește data la biserică

Conform tradiției, este important ca petrecerea la local să fie precedată de ceremonia religioasă. Pentru a putea realiza acest lucru este nevoie să alegi biserica potrivită și să discuți cu reprezentanții acesteia pentru a vedea dacă data pe care o doriți pentru cununie poate fi onorată.

Cumpără rochia de mireasă

Rochia de mireasă este simbolul universal al nunții și piesa centrală a acesteia. Alege din timp modelul de rochie dorit și alege de asemenea și accesoriile pentru a avea totul pregătit pentru marele eveniment. Pantofii, voalul, bijuteriile, mănușile și poșeta, dar și ținuta mirelui ar trebui să fie printre primele task-uri rezolvate.

Găsește un fotograf pentru ședința foto

Nunta înseamnă pe de o parte distracție și bucurie, iar pe de alta și o serie de amintiri menite să dureze o viață. Alege un fotograf profesionist și un videograf cu ajutorul cărora să imortalizezi cele mai speciale momente ale nunții tale.

Apelează la un wedding planner

Un wedding planner este o persoană specializată care se ocupă de organizarea nunții de la începutul acesteia și până la final. Practic întreaga organizare cade în sarcina wedding plannerului, care se ocupă de toate aspectele unei nunți: flori, meniuri, muzică, fotografii sau tortul de nuntă.

Nunta este un moment special, așadar ar trebui să te ocupi de organizarea acesteia având grijă chiar și la cele mai  mici detalii. Alege să ai ajutor pe acest parcurs, pentru a te asigura că nunta ta va fi un eveniment cu adevărat de neuitat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram