fbpx

Cele mai importante caracteristici ale unui POS

soft retail

Sistemele POS nu sunt doar unelte care faciliteaza procesul de incasare a banilor de la clienti ci, un sistem personalizat in mod adecvat poate optimiza o multitudine de procese interne, operationale si orientate spre client pentru a usura munca angajatilor. Iata cateva dintre cele mai importante modalitati prin care caracteristicile unice oferite de sistemul POS va pot imbunatati afacerea.

Prin adaptarea la noile standarde, firmele echipate cu un POS mobil pot beneficia de mai multe avantaje directe: confort sporit al clientilor, oportunitati noi pentru angajati si mai putine erori in ceea ce priveste vanzarile. Cateva cercetari privind comportamentul cumparatorilor sugereaza ca aproape o treime dintre clienti vor renunta la o achizitie daca trebuie sa astepte mai mult de cinci minute la coada. Cand magazinul sau restaurantul este echipat cu POS mobil sau case rapida cu scanare individuala, clientii vor fi mult mai multumiti deoarece plata va fi efectuata imediat.

Un alt avantaj este acela al tarifelor si promotiilor adecvate pentru clienti, dar si pentru popria afacere. Marketingul inteligent care ofera un profit maxim necesita mai mult decat programe de loialitate sau oferte personalizate, ci este vorba despre faptul ca fiecare client are nevoi unice si utilizeaza date POS adecvate pentru a le satisface intr-un mod care ofera confort. Un POS potrivit permite personalizarea preturilor, promotii si oferte in timp real pe baza nivelurilor de inventar si a datelor de vanzari, indiferent daca exista o singura locatie a magazinului sau mai multe. POS-ul ajuta la optimizarea fiecarei tranzactii in cel mai avantajos mod pentru comerciant si client deopotriva.

Inventarierea produselor din stoc este un proces care poate fi gestionat si controlat cu ajutorului unui POS. Cu un POS care permite sa efectuati ajustari ale inventarului de oriunde, puteti sa va asigurati ca exigentele si nevoile clientilor sunt deplin satisfacute, motiv pentru care veti reusi sa finalizati cat mai multe tranzactii.

Case de marcat, soft retail si tot ce aveti nevoie pentru activitatea comerciala pe care o desfasurati | casedemarcat.eu

noile case de marcat

Pe langa sisteme POS, intr-o activitate comerciala veti avea nevoie si de noile case de marcat, dar si de un soft retail perfect adaptat segmentului comercial in care activati. Toate acestea si multe altele va pot fi oferite de catre AttoSoft prin site-ul https://casedemarcat.eu!