Cele mai importante avantaje pe care doar noile case de marcat le pot oferi

case de marcat in Bucuresti

Noile case de marcat reprezinta device-uri foarte moderne, practice si utile, care presupun o serie de avantaje pentru cei care le folosesc. Interesante atat din punct de vedere al design-ului, cat si a functiilor cu care sunt dotate, aparatele sunt usor de folosit, fiind intuitive pentru orice. Pentru a fi clar care sunt avantajele utilizarii acestor tipuri de case de marcat, orice antreprenor interesat trebuie sa citeasca randurile de mai jos.

Casele cu hartie, doar o amintire

Spre deosebire de casele de marcat care foloseau rola si a carora hartie trebuia schimbata ori de cate ori se termina, cele noi sunt mult mai practice. Pot fi folosite o perioada indelungata, fara ca niciun client sa nu fie nevoit sa astepte mai mult de cateva secunde pana la primirea chitantei ori a bonului fiscal.

Informatii transmise automat la ANAF

Daca in trecut, comerciantii si proprietarii de restaurante, cafenele sau pub-uri trebuiau sa depuna periodic bilanturi fiscale la organele competente, o data cu introducerea caselor electronice, acest obstacol este depasit. De ce? Informatiile sunt transmise in mod automat catre ANAF in mod automat la finalul fiecarei zile. Toate tranzactiile sunt inregistrate in memoria device-urilor. Pentru ca bilanturile sa ajunga la ANAF, casele de marcat trebuie sa fie conectate la o retea de Internet. In cazul in care conexiunea cade la un moment dat, tranzactiile se inregistreaza in continuare, in modul offline, urmand sa fie actualizate atunci cand Internetul revine. Astfel, nu se pierde nicio informatie.

O evidenta mai clara a stocurilor disponibile

Oricine cauta case de marcat in Bucuresti sau alt oras al tarii, stie ca ii este necesara o solutie performanta pentru a tine evidenta stocurilor. De exemplu, ospatarilor le este mult mai usor sa stie in permanenta cate sticle de suc de la un anumit brand mai au disponibile, fara a fi nevoiti sa mearga pana in zona de depozitare pentru a verificat. Mai exact, noile tipuri de aparate sunt foarte bune pentru locurile in care se vand game variate de produse.

Achizitionarea unor case de marcat direct din mediul online | noile case de marcat in Bucuresti casedemarcat.eu

noile case de marcat

Comerciantii care isi doresc sa achizitioneze noi case de marcat, nu mai trebuie sa le comande neaparat dintr-un magazin fizic. Este suficient sa acceseze site-ul https://casedemarcat.eu, unde pot gasi o gama variata de modele. Astfel, pot cumpara aparatul care se pliaza cel mai bine pe nevoile afacerii. Comanda se plaseaza in doar cateva minute, urmand sa fie livrata la adresa dorita in cel mai scurt timp!