Cele mai ieftine frigidere sunt la eGood

Platforma pe care v-o prezentam promoveaza cele mai ieftine aparate electrocasnice din Romania! De acest lucru s-au convins miile de clienti ce au ales in ultimul an site-ul, acesta fiind recunoscut ca avand cele mai ieftine oferte atat in cazul frigiderelor in special, cat si pentru aparatele frigorifice in general: combine, congelatoare, lazi, independente si incorporabile. Lunile calduroase ale verii sunt foarte aproape si vom avea mare nevoie de acest gen de articole electrocasnice.

Frigiderele de calitate promovate prin intermediul site-ului va vor permite sa pastrati prospetimea salatelor, a prajiturilor si a oricarui alt tip de alimente. Este o perioada in care ne dorim sa avem in casa cat mai multe fructe si legume proaspete, iar congelatoarele prezentate pe platforma de electrocasnice reprezinta o alegere excelenta.

Suntem siguri ca ati auzit de marci precum Samsung, LG sau Arctic. Toate acestea sunt firme cu traditie in producerea electrocasnicelor de calitate, destinate celor mai exigenti cumparatori online. In randul celor peste 100 de frigidere din oferta site-ului de electrocasnice e-Good, puteti gasi cele mai mari brand-uri, recunoscute pentru calitatea frigiderelor produse, putand alege un model dintre cele mai ieftine, sub 800 lei (20 de articole), sau unul din gama premium.

Cu siguranta ca in afara de brand va mai intereseaza si alte aspecte. Si aici, ofertele platformei va pot satisface toate nevoile, putand gasi cele mai ieftine frigidere intr-o gama variata de modele: variante cu o usa, cu 2 usi, sau cu 3 usi, din 4 clase energetice, de la A la A+++, nofrost, in multiple variante de culori, capacitati si dimensiuni. In categoria frigiderelor ieftine de la e-Good puteti gasi modele incepand de la 350 de lei, avand o capacitate de 38 de litri, clasa energetica A+, de dimensiuni mici, frigiderul fiind produs de Neo, un brand ceva mai putin cunoscut din acest domeniu.
O a 2-a oferta din categoria frigiderelor ieftine este reprezentata de un model de tip minibar, marca Albatros, clasa energetica A+, ce beneficiaza de 3 ani de garantie, pretul acestuia fiind de doar 420 de lei.