Cele mai frumoase femei singure de la Hollywood

Sunt frumoase, bogate si renumite dar nu si-au intalnit inca sufletul pereche. Top40.ro iti arata cine sunt cele mai sexy femei singure de la Hollywood.

Mila Kunis

Vedeta din “Black Swan” s-a despartit de Macaulay Culkin dupa o relatie de 8 ani. Apropiatii cuplului nu cunosc motivul dar sunt siguri ca tanara actrita isi va gasi cuarnd un partener pe masura.

Charlize Theron

Dupa o legatura de 9 ani cu Stuart Townsend, Charlize Theron este din nou singura. Actrita nu a vrut sa comenteze de ce s-a separat de iubitul ei. “Nu mi-am discutat niciodata viata personala cu presa”, a declarat frumoasa americanca.

Amanda Seyfried

Actrita din “Scufita Rosie” si-a luat ramas bun de la iubitul ei, Dominic Cooper. Acestia s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru un film biografic despre formatia Abba. Amanda a mai fost curtata de Ryan Phillipe, insa legatura nu a durat decat trei luni.

Ashley Greene

Vedeta din “Twilight” a fost implicata intr-o relatie cu Joseph Jonas, idolul adolescentelor de pretutindeni. Aceasta s-a sfarsit insa iar Ashely este din nou single.

Dianna Agron

Starleta din “Glee”, cel mai celebru serial american al momentului, prefera sa nu vorbeasca despre viata ei personala. Cu toate acestea, ea a recunoscut ca, dupa o relatie cu chipesul actor britanic Alex Pettyfer, este singura.

Eva Mendes

Focoasa actrita hispanica s-a desparit de curand de George Gargurevich, cu care forma un cuplu de aproape 9 ani.

January Jones

Cunoscuta pentru rolul ei din “Mad Men”, January Jones s-a desparit de iubitul ei Jason Sudeikis din pricina distantei.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt s-a desparit de Alex Beh dupa o relatie de doar un an. Actrita a fost vazuta distrandu-se alaturi de prieteni in Las Vegas.

Keira Knightley

Cunoscuta in special pentru rolul ei in “Piratii din Caraibe”, Keira Knightley a pus capat relatiei ei cu Rupert Friend dupa 5 ani de convietuire.

Olivia Wilde

Frumoasa actrita a divortat de curand de Tao Ruspoli, cu care era casatorita de la varsta de 18 ani. De curand, ea a fost vazuta cu Justin Timberlake, dar a negat zvonurile potrivit carora ar avea o relatie cu acesta.