Cele mai frecvente motive invocate de cei care isi vand cartile vechi

5 noiembrie 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Multi dintre cei care au vazut pe Internet anunturi de tipul „cumpar carti anticariat” au considerat ca ar putea profita de aceasta oferta si, in consecinta, sa vanda volumele de carti pe care le-au citit sau intreaga biblioteca.

De astfel, specialistii de la http://www.anticariat-carti.com/ afirma ca printre cele mai frecvente motive pentru care un impatimit de citit sau, la modul general, o persoana isi doreste sa vanda cartile pe care le detine sunt si urmatoarele:

Cartile rare sunt vandute contra unor sume de bani substantiale

Un colectionar impatimit va raspunde unui anunt dat de anticariatul care face achizitii de carti, atunci cand chiar are nevoie de bani si nu gaseste o alta solutie. De regula, colectionarii sunt atasati de fiecare carte pe care o detin si ii cunosc valoarea financiara. In plus, pentru acestia cartile au si o imensa valoare sentimentala. Cu toate acestea, chiar daca despartirea este grea, cartile rare se pot vinde la preturi foarte bune si cu banii obtinuti se pot plati necesitati stringente.

Zecile sau sutele de volume nu-i pot insoti pe cei care le-au cumparat cand acestia se muta

Nici o persoana careia ii place sa citeasca nu se va desparti usor de cartile de care s-a atasat de- a lungul timpului, insa daca trebuie sa se mute intr-un alt oras sau chiar o alta tara va face acest lucru, pentru ca nu va avea o alta solutie. Greu de crezut ca persoanele in cauza vor plati sume de bani importante pentru transportul acestora, cand cu mult mai usor le va fi sa cumpere alte volume pe care nu le-au citit inca.

Cumpar carti anticariat | achizitii de carti | anticariat-carti.com

cumpar carti anticariat

Reorganizarea locuintei

Un alt motiv frecvent intalnit la persoanele care aleg sa isi vanda cartile tine de reorganizarea spatiului in care locuiesc. Bibliotecile pe tot peretele nu se mai numara in preferintele de decorare. Multi prefera sa-si organizeze locuinta astfel incat sa se bucure de cat mai mult spatiu. Vanzandu-si cartile nu presupune ca vor abandona pasiunea pentru citit, ci doar ca vor obtine spatiul pe care si-l doresc.

Cartile au fost primite mostenire

Nu il ultimul rand, isi vand cartile oamenii mai putin pasionati de citit, care le-au primit mostenire. Acestia realizeaza ca nu-si vor face timp sa le citeasca si ca este cu mult mai bine sa le vanda, chiar si pentru a reinvesti suma obtinuta intr-un alt hobby pe care il au.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram