Cele mai eficiente metode de refacere a dintilor

Ne dam seama din ce in ce mai mult ca dintii nostri sunt parte din eticheta noastra si de aceea incercam pe cat se poate sa ii facem sa arate bine, sa fie sanatosi si sa ne usureze vorbirea si functia de masticatie. Pentru aceste lucruri alegem o metoda de refacere a lor care sa ne avantajeze din toate punctele de vedere. Protezarea prin coroane ceramice este rezistenta, estetica si fizionomica. Ceramica nu afecteaza gingiile si mucoasa bucala, este un material placut, usor de purtat si usor de adaptat cu exactitate nevoilor pacientului. Din acest motiv este recomandata atat celor tineri cat si adultilor sau persoanelor in varsta care viseaza la zambete noi, sanatoase si durabile.

Implantul dentar poate reface dantura? Implantul dentar are rolul de a inlocui radacina dintelui lipsa. Acesta se integreaza perfect in structura osoasa a dintelui si preia functiile unui dinte natural imediat ce a fost implantat. Una dintre cele mai bune metode de restaurare a danturii este implantul dentar si asta pentru ca este o procedura foarte durabila, de calitate, care nu afecteaza dintii vecini care sunt sanatosi si compatibili in cele mai multe dintre cazuri.

Fatetele dentare sunt de asemenea o metoda eficienta de refacere a danturii, cu costuri putin mai mari, dar cu rezultate uimitoare. Dintii imbracati in fatete arata spectaculos, perfect aliniati, albi, stralucitori si ies in evidenta in orice context, de fiecare data cand zambiti.