Cele mai comune motive pentru a apela la extractii dentare prezentate de clinica dentara Elveto Dent

9 februarie 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Clinica dentara Elveto Dent explica de ce se intampla ca dintii sa fie extrasi, uneori foarte devreme, inca din adolescenta sau din primii ani dupa majorat. Extractiile dentare sunt proceduri foarte comune si de aceea necesita mai multe explicatii.

Clinica dentara Elveto Dent explica ce este o extractie dentara

O extractie dentara este o interventie stomatologica in care un dinte este indepartat din alveola dentara cu tot cu radacina. O extractie dentara este efectuata de un medic stomatolog cu experienta sau de un chirurg, cel din urma fiind cel mai recomandat.

Cu toate acestea, medicii stomatologi generali si parodontii efectueaza, de asemenea, proceduri de extractie a dintilor. In clinicile cu experienta lucreaza personal specializat in acest sens si de aceea pentru extractie masea de minte in sector 2, clinica Elveto Dent ofera cele mai bune servicii.

Stomatologii vor verifica cu atentie dintii, gingiile si gura inainte de a extrage un dinte. Cel mai bine este sa fie conservati dintii, dar daca nu poate fi evitata, extractia dentara va fi cat mai putin dureroasa si cat mai putin distructiva.

Leziunea ireparabila a dintilor din cauza cariilor profunde – cauza a pierderii dintilor

Acest lucru se intampla atunci cand cariile dentare ajung la centrul dintelui, care este reprezentat de pulpa. Bacteriile produse prin dezintegrare pot invada pulpa si pot provoca o infectie. In acest caz, o procedura de curatare canale poate ajuta la tratarea infectiei. Cu toate acestea, daca infectia este severa, se poate efectua extractia pentru a evita raspandirea infectiei.

Clinica dentara Elveto Dent | Extractie masea de minte in sector 2 | Elveto-Dent.ro

extractie masea de minte in sector 2

Extractia este o solutie viabila la boala parodontala

Boala parodontala este o infectie a gingiilor, a ligamentelor parodontale, a osului alveolar si a altor structuri din jurul dintilor. Primul stadiu al bolii parodontale este gingivita, care este o infectie a gingiilor. Tipul mai sever de boala parodontala afecteaza ligamentele parodontale si osul alveolar. Aceasta este o cauza comuna a pierderii dintilor.

Pe site-ul Elveto-Dent.ro se pot face programari pentru interventii dentare de cea mai buna calitate si se pot obtine toate informatiile de care pacientul are nevoie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram