Cele mai bune servicii de stomatologie in sector 6

10 iulie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Pentru locuitorii orasului Bucuresti si nu numai, exista servicii de stomatologie in sector 6 de inalta calitate. Specialistii care ofera aceste tratamente stomatologice sunt cei de la https://plazadent.ro, o clinica situata in cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 al capitalei. Echipa de medici tineri, profesionisti, ofera servicii de inalta calitate la preturi accesibile.

Deoarece ei cunosc teama generala de dentist generata in randul oamenilor, ii trateaza pe acestia cu o grija sporita, le ofera confort si lucreaza, in primul rand, la relatia medic-pacient, pentru ca oamenii sa aiba incredere sa le mai calce pragul data viitoare. Pacientii care aleg aceasta clinica din sectorul 6 ofera o serie de tratamente nedureroase.

Ce tratamente ofera clinica de stomatologie in sector 6

Chirurgie

Unul dintre tratamentele oferite la stomatologie este cel de chirurgie orala. Printre interventiile chirurgicale pe care le asigura medicii se numara:

  • aditii osoase;

  • chistectomii;

  • extractii orale a molarului de minte, a molarului de minte semi-inclus, a resturilor radiculare, a unui canin inclus in totalitate sau a implanturilor dentare;

  • interventii de premolarizare, amputatie radiculara si replantare;

  • cu sau fara inserare a unui implant: sinus lifting extern;

  • sinus lifting intern cu material de aditie;

  • interventii pentru descoperiri chirurgicale in ceea ce priveste dintii inclusi.

Implantologie

Orice persoana care are unul sau mai multi dinti lipsa isi poate face un implant dentar. Exceptie fac persoanele care au contraindicatii locale ce nu permit realizarea implantului. Un implant dentar in Bucuresti se face fara durere, interventia are loc cu anestezie locala.

Laser Dentar

Acum tratamentul cariilor se poate face si fara durere. Cea mai recenta inovatie de la Biolase este laserul Epic cu dioda, pe care il utilizeaza clinica din sectorul 6. Teama de dentist va disparea odata cu inlocuirea frezei dentare cu laserul.

Stomatologie in sector 6 | Implant dentar in Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Ortodontie

Cei care se confrunta cu anomalii dento-maxilare pot apela la tratamentele de ortodontie. Dintii vor fi indreptati, la fel si muscatura.

Parodontologie

Pacientii se confrunta cu sangerari gingivale, iar dintii se misca? Este o situatie in care trebuie sa se prezinte in cabinetul medicului, fiind foarte posibil sa sufere de o boala parodontala.

Estetica dentara

Pacientii pot obtine un zambet frumos, care le ofera incredere de sine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram