Cele mai bune oferte la scaune se gasesc in magazinul ScauneOnline ro

22 februarie 2016

Din dorinta de a-si multumi clientii, ScauneOnline.ro ofera produse de top, realizate din componente de cea mai buna calitate, de la producatori de renume international, astfel incat si cele mai pretentioase persoane sa poata gasi scaunele ideale. Indiferent ca este vorba despre piele ecologica, naturala, stofa, poliuretan sau metal, toate articolele puse la dispozitie asigura confort, siguranta si rezistenta in timp, avand garantie de pana la doi ani.

Clientii au multiple modalitati de plata (ramburs, prin ordin de plata sau prin transfer bancar), iar transportul este gratuit pentru toate comenzile de peste 70 lei. Cele trimise pana in ora 15:00 vor fi expediate in aceeasi zi, in limita stocului disponibil, urmand sa ajunga in 24 de ore la clienti in cazul in care este vorba despre un oras resedinta de judet sau in 48 ore in caz contrar.

ScauneOnline.ro este unul dintre cele mai importante magazine romanesti care importa si comercializeaza o gama larga de scaune de birou si de bar, scaune de asteptare pentru vizitatori si conferinta, scaune de bucatarie, pentru terasa, scaune speciale cu masaj, precum si piese de schimb pentru scaune.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram