Cele mai bune cadouri Barbie de Crăciun

11 decembrie 2019
Autor:
Ori-cine

Unii copii sunt atrași de știință, alții de artă. Alții însă sunt atrași de Barbie. Fiecare copil are propriul său lucru preferat când vine vorba de jucării și indiferent cât de greu încerci nu vei putea schimba asta. Așa că îți sugerez să folosești totuși acest lucru în avantajul tău.

Dacă copilului tău îi plac jucăriile Barbie, tot ce poți face este să îi înmulțești colecția cu și mai multe jucării Barbie. Iată cele mai bune cadouri Barbie pentru copii pe care i le-ai putea lua de acest Crăciun.

 

  1. Joc Barbie fermă

Un set de joc Barbie în care această păpușă este veterinar într-o fermă cu animale. Nu numai că primești o păpușă nouă, dar primești și o serie de pacienți animale. Partea cea mai bună la acest set de joc este că conține multe personaje mici, toate împachetate într-un set, ceea ce înseamnă că copilul tău are mai multe opțiuni cu care să se joace.

  1. Păpușa Barbie gimnastă

În cazul în care nu știai, Barbie poate fi și o adevărată gimnastă. Cea mai bună parte a acestui set de jucării Barbie este că gimnastica este un sport extrem de popular în rândul copiilor mici, ceea ce înseamnă că acest set de joacă sigur va fi un hit, deoarece copiii se pot raporta la el.

  1. Barbie Glam Convertible

Colecția Barbie vine cu o mașină convertibilă pentru Barbie și Ken, o mașinmă cu două locuri perfectă pentru ca Barbie să ajungă la locul de muncă, pe plajă sau oriunde altundeva s-ar îndrepta.

Detaliile din designul volanului, scaunelor și roților fac ca acest Glam Convertible să fie foarte real și cu siguranță va fi unul dintre cele mai populare cadouri Barbie în acest sezon de sărbători.

  1. Casa de joacă Barbie Dream House și covor de joacă

Casa de joacă de vis Barbie este un cadou de Crăciun scump, dar este mare și are foarte multe piese în mișcare, astfel că este garantat că îți vei ține copilul ocupat timp multe de ore în șir cu acest cadou unic. Acesta este un cadou deosebit de distractiv de deschis pentru un copil, în sezonul de sărbători, deoarece este atât de mare.

  1. Clinica mobilă Barbie

Doctorul Barbie este gata să răspundă oricărui apel și este gata să te ajute indiferent unde te afli. Clinica mobilă de îngrijire Barbie este una dintre cele mai bune jucării de oferit copilului tău.

La fel ca și casa de joacă Barbie, această clinică mobilă Barbie are o varietate de piese în mișcare și piese mici în cadrul setului, ceea ce înseamnă că oferă ore întregi de distracție pentru copilul tău.

  1. Barbie se transformă în sirenă

Această păpușă este unul dintre cele mai bune cadouri pentru fetele de 5 ani. Păpușa Barbie Dolphin Magic Transforming Mermaid se poate transforma între Barbie om și Barbie sirenă.

  1. Barbie Dream Horse

Când vrei să-l răsfeți pe micuțul tău, ia în considerare calul Barbie. Acesta este puțin costisitor, dar merită dacă cauți să îi ofri copilului un zâmbet mare în ziua de Crăciun. Detaliile de pe cal, împreună cu drăguța ținută a Barbie fac ca acest cadou să fie mai special.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram