Cele 4 elemente cheie pentru o garderobă de iarnă așa cum îți dorești

Zenda.ro

Cu toate ca iarna a început de ceva timp, nu pare ca ar da vreun semn că ar vrea să ne părăsească. Tocmai de aceea m-am hotărât să scriu acest articol pentru a veni în întampinarea femeilor interesate de frumos.

Sunt zile în care nu am vrea să coborâm din pat și zile în care lucrurile se așează cum nici nu am fi sperat. Ei bine, pentru zilele în care parcă nimic nu merge, vin cu propunerea unui outfit combinat din 4 elemente, pe care să-l poți reinterpreta in multiple variante.

Pentru zilele de iarnă avem nevoie de: botine dama ieftine, fuste, bluze elegante și veste dama. Cu acestea putem construi diferite outfituri în funcție de ce avem în șifonier, iar la final adaugam un palton calduros pentru a putea ieși afară.

Elementele de zi cu zi, cum ar fi fuste, bluze elegante sau veste dama trebuie să se găsească în orice șifonier. Acestea sunt piese ce ajută la crearea unei ținute inspirate chiar și în cele mai mohorâte zile.

În privința încalțărilor va recomandam botine dama ieftine ce pot fi achiziționate de pe Zenda.ro pentru ca au prețuri avantajoase și modele ce se pliază pe orice stil. Aici puteți găsi și îmbrăcăminte, cum ar fii bluze elegante, veste damă, fuste sau rochii.

În zilele friguroase vestele dama se dovedesc a fi un aliat puternic împotriva frigului. Și dacă în privința fusteleor putem fi sceptice, în combinație cu o pereche de botine dama ieftine pot oferi căldură și confort. Comnină modelele de fuste cu bluze elegante din satin, mătase sau catifea și vei crea un outfit perfect pentru job, dar și pentru o cină sau prânz în oraș.

Iar pentru zilele în care te simți inspirată îți poți crea dinainte o ținută minunată pentru o simplă plimbare sau pentru cumpărături! Dar nu uita, alege Zenda.ro!