Cel mai modern sistem de realitate virtuala este instalat in centrul de excelenta CREVIS

6 noiembrie 2015

Cubul pentru realitate virtuala cu imersie este o solutie complexa dedicata instruiri specialistilor si monitorizarii de la distanta a infrastructurilor critice. Cubul este un sistem de tip „CAVE” (Cave Automatic Virtual Environment), care este in prezent unul dintre cele mai performante sisteme de vizualizare tridimensionala (3D), imbunatatind semnificativ modul in care utilizatorii pot vizualiza, naviga si interactiona in mediile virtuale.

Odata cu finalizarea montajului in centrul de excelenta, se vor realiza si primele instalari ale platformelor inovative dezvoltate in cadrul Polului CREVIS, care vor utiliza resursele puse la dispozitie prin intermediul cubului pentru realitate virtuala cu imersie.

„Polul de competitivitate pentru cresterea productivitatii economice prin folosirea inovativa a realitatii virtuale, in scopul furnizarii de servicii pentru infrastructurile critice – CREVIS” este un proiect inovativ al carui scop este crearea primului centru de excelenta din Europa dedicat monitorizarii si testarii prin intermediul realitatii augmentate si a realitatii virtuale a infrastructurilor critice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram