Cel mai mare video wall full HD Samsung din Europa se afla acum la Sun Plaza Shopping Center

13 noiembrie 2013

Video wall-ul este amplasat in zona restaurantelor, la etajul 1 al centrului comercial.
Pe ecran ruleaza, in premiera in tara noastra, filme de lung si scurt metraj dedicate iubitorilor de sporturi extreme, alpinism, surfing, aviatie, curse de masini si nu numai, realizate de Red Bull Media House, unul dintre producatorii de top din lume in ceea ce priveste continutul media.
In completare, sunt difuzate documentare cu diverse subiecte si, nu in ultimul rand, stiri care anunta evenimentele si oportunitatile de petrecere a timpului liber din Bucuresti: spectacole de teatru, cele mai noi filme difuzate la cinema, actiuni culturale, expozitii gazduite de diferite muzee, noutati din domeniile shopping, beauty, fitness, dining etc., continut realizat in colaborare cu TV City.
Si pentru ca Sun Plaza si-a propus inca de la inaugurare sa le ofere vizitatorilor sai o experienta cat mai placuta si completa de shopping si petrecere a timpului liber, ecranul urias este interactiv, permitandu-le utilizatorilor sa acceseze retelele de socializare preferate si sa isi petreaca timp de calitate impreuna cu prietenii ori familia alegand dintr-o gama variata de jocuri incitante.
Inaugurarea video wall-ului a fost sarbatorita printr-un eveniment plin de suspans, alaturi de Proiectul Tivodar, Freakquency Crew, trupa de breakdance ce a castigat prima editie a emisiunii Romania Danseaza, si Robert Kovacs, trial biker. Evenimentul a fost difuzat live si in exclusivitate de catre TV City, putand fi receptionat in peste 500.000 de case din Capitala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram