Cel mai frumos moment pentru plaja

Chiar daca vara abia a inceput, acum este cel mai bine sa mergeti la plaja, sa va bronzati, astfel nu veti fi arsi de soare si nici nu veti prinde ultravioletele din mijlocul sezonului. Un bronz frumos, natural si uniform, inconjurati doar de cativa turisti si eterna mare va v-a relaxa in aceasta perioada cand este liniste pe litoral. Pensiunea din Eforie Nord, La Mer este locul ideal pentru o vacanta linistita la inceput de sezon calduros, dar si pentru o intalnire romantica in perioada aceasta cand este liniste si se aude doar sunetul valurilor.

Ce gaditi in Eforie Nord pe gustul dumneavoastra? In statiunea Eforie Nord cazarea este cu mult peste asteptarile turistilor, iar vila La Mer nu doar ca va ofera conditii de 3 stele, ci si oferte de nerefuzat. Prin programul “Litoralul pentru toti” puteti beneficia de cele mai bune preturi de cazare in cadrul La Mer, tariful pentru 6 nopti de cazare este de 239 lei/persoana, iar in acest pret este inclus si un sezlong gratuit pe plaja pe toata perioada sejurului. Nimic nu poate schimba placerea de a traversa faleza de mana cu persoana iubita intr-o zi frumoasa de mai.

La vila din Eforie Nord, La Mer aveti prilejul sa profitati de cele mai bune oferte de pe litoral. Pentru rezervari mai mari de 30 de zile, tariful pentru o camera dubla este de 69 lei/noapte, iar daca sejurul dumnevoastra se rezuma doar la cateva zile puteti gasi oferte last minute perfecte pentru bugetul dumneavoastra.